Χαμός κάτω από τη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία να φιλιούνται στο στόμα

Είναι η μόνη φωτογραφία από την πρώτη κοινή τους που το έκανε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός κάτω από τη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία να φιλιούνται στο στόμα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να απασχολεί την showbiz με την προσωπική της ζωή. Για το λόγο αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες μόνο από εξόδους της, αλλά και επαγγελματικού περιεχομένου.

Μπορεί να ζει εδώ και αρκετά χρόνια έναν όμορφο έρωτα με τον Αλμπέρτο Μποτία, ωστόσο, σπάνια δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες. Το ζευγάρι μένει σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Βούλα με πισίνα και προτιμά να μένει μέσα παρά να βγαίνει δημόσια και να τους φωτογραφίζουν μαζί.

Χθες 22/8 ωστόσο, κοινοποίησε στο προφίλ της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Καθόντουσαν στο μπαλκόνι τους και έδιναν ένα γλυκό φιλί στο στόμα. Όπως ήταν λογικό από τα πρώτα κιόλας λεπτά επικράτησε χαμός, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν με την ανάρτηση να μετρά πάνω από 400 σχόλια. Όλοι τους αποθέωσαν μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, είναι και από τις λίγες φορές - τουλάχιστον πρόσφατα - που η φωτογραφία της ξεπέρασε τα 80 χιλιάδες likes.

Η φωτογραφία Φουρέιρα - Μποτία και τα σχόλια

Οι κούκλοι πρώην της Ελένης Φουρέιρα

Ξεκινάμε από το μακρινό 2010, όταν η Ελένη είχε αρχίσει να ακούγεται λίγο στα Μέσα. Τότε είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Γαλανό. Στην αρχή έκρυβαν την σχέση τους όμως κάποιες κοινές εμφανίσει την επιβεβαίωσαν. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος, είχε μιλήσει για τον έρωτα τους δημόσια όταν πια έγινε γνωστός ο δεσμός και είχε πει για την αγαπημένη του -τότε- Ελένη: «Η Φουρέιρα έχει εσωτερική ομορφιά, είναι καλός άνθρωπος και τη συμπαθώ πολύ».

Το 2012 η Ελένη και ο Δημήτρης Πελέκης έγιναν από τα πιο φωτογραφισμένα ζευγάρια. Η σχέση τους κράτησε σχεδόν έναν χρόνο και στην συνέχεια... χώρισαν! «Η Ελένη και ο Δημήτρης χώρισαν εδώ και λίγες ημέρες όμως οι σχέσεις τους είναι άψογες. Δεν υπήρξε καμία ένταση και κανένα «παρατράγουδο», είχε πει άνθρωπος από το περιβάλλον τους τότε, όταν οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χώρισε μετά από θερμό επεισόδιο!

Ελένη Φουρέιρα Δημήτρης Πελέκης

Και πάμε στο 2013 ! Η σχέση που είχε συζητηθεί όσο τίποτα άλλο! Ο φρεσκοχωρισμένος Γιώργος Σαμαράς από την Κατερίνα Καινούργιου....ερωτεύθηκε την Ελένη Φουρέιρα. Οι δυο τους πέρασαν μία παθιασμένη σχέση όμως δεν κράτησε πολύ αφού ακολούθησαν τελικά χωριστούς δρόμου.

Ελένη Φουρέιρα Γιώργος Σαμαράς

Σπυράγγελος Λυκούδης! Ο γοητευτικός Κεφαλλονίτης εφοπλιστής! Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει γι'αυτόν και το πόσο καλά είναι, πόσο τον αγαπάει, ενώ είχε αποκαλύψει και ότι μένουν μαζί. Μπορεί να πίστευαν πολύ πως θα είναι ο άνδρας που θα παντρευτεί, ωστόσο αποδείχθηκε το αντίθετο...

Ελένη Φουρέιρα Σπυράγγελος Λυκούδης