«Ειλικρινά ντρέπομαι...» - "Έσπασε" την σιωπή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ξέσπασε για την εγκυμοσύνη της

Τσακώθηκε στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ειλικρινά ντρέπομαι...» -

Το τελευταίο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο, όλη αυτή την περίοδο η ίδια δεν θέλει να διαψεύσει όλα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς κάπου εδώ να τονίσουμε πως έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της με φουσκουμένη την κοιλίτσα της και όπως θα δείτε και εσείς, της πάει όσο τίποτα άλλο.

Βέβαια, αρκετοί είναι οι χρήστες και στα social όπου αναρωτιούνται τον λόγο που δεν αποκαλύοπτει πως είναι έγκυος. Η ίδια πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μετά από πάρα πολύ καιρό μια ολόσωμη φωτογραφία στην οποία ωστόσο πόζαρε με γυρισμένη την πλάτη της , ενώ σε άλλες δημοσιεύσεις κρύβει φανερά την κοιλίτσα της.

Όπως θα δείτε και στα σχόλια έγινε ο κακός χαμός με το σχόλιο που άφησε μια follower καθώς η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί.

"Χαμός" με την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Σούσουρο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η απάντηση 'κόλαφος' της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Παντρεύονται η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια άκρως ευχάριστη περίοδο της ζωής τους καθώς όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει βγει να διαψεύσει τίποτα, βέβαια είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της κάτι που είναι αφύσικο να κρύψει.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έτσι, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης το ζευγάρι αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αλλάξουν και σπίτι μιας και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Βέβαια, κάτι άλλο που μένει είναι ο πολυπόθητος γάμος του ζευγαριού. Η "έκπληξη" της εγκυμοσύνης άλλαξε τα σχέδια τους καθώς ήθελαν ο γάμος τους να γίνει σε ένα νησί μαζί με τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους.

Προκειμένου όμως το παιδί τους για να πάρει με το νόμο αυτόματα το όνομα του πατέρα όταν γεννηθεί, πρέπει οι δυο τους να είναι παντρεμένοι. Με αυτόν τον τρόπο θα πραγματοποιηθεί ένας πολιτικός γάμος λίγο πριν φύγει το 2022 στο δημαρχείο της Γλυφάδας, τον τόπο κατοικίας τους σύμφωνα με το ένθετο «Secret».

ΠΗΓΗ  γνωστ