Θυμάστε την Έλντα Λάσκα από το GNTM; Αγνώριστη με πλούσια μαλλιά και κορμί "φέτες" 4 χρόνια μετά

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε την Έλντα Λάσκα από το GNTM; Αγνώριστη με πλούσια μαλλιά και κορμί

Η Έλντα Λάσκα ήταν μία από τις κοπέλες που πέρασαν τις δοκιμασίες, τις φωτογραφήσεις και τις πασαρέλες του GNTM πριν από τέσσερα χρόνια και, μάλιστα, τότε είχε πραγματοποιήσει και την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της. Όλοι την θυμόμαστε με τα πλατινέ και κοντά μαλλιά της, όμως πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτό το κορίτσι και αποτελεί μία από τις πιο σοκαριστικές αλλαγές, μαζί με την Ειρήνη Ερμίδου που πέρασε επίσης από το σόου.

Μπορεί να είχε στεναχωρηθεί τόσο που έχασε τα μαλλιά της και που έφυγε νωρίς, όμως είχε επιστρέψει στον διαγωνισμό και είχε καταφέρει να φτάσει και στην τελική επτάδα. Τώρα, απέχει εντελώς από τον χώρο και, όπως βλέπουμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το κορίτσι με καταγωγή από την Αλβανία είναι καστανό με ξανθές ανταύγειες και πλούσια μακριά μαλλιά, ενώ το σώμα της είναι πιο ωραίο από ποτέ.

Αγνώριστη η Έλντα Λάσκα του GNTM μετά από 4 χρόνια

Έλντα Λάσκα

Έλντα Λάσκα - GNTM

Φανερά αδυνατισμένη η Ξανθή Τζερεφού 4 χρόνια μετά το ριάλιτι μόδας

Η Ξανθή Τζερεφού κατόρθωσε να αποκτήσει μεγάλο κοινό μετά από την συμμετοχή της στο GNTM, καθώς προσπάθησε να χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας και να δείξει πως και τα plus size μοντέλα αξίζουν να αναδειχθούν περισσότερο. Τέσσερα χρόνια μετά από την εμπειρία της στο ριάλιτι είναι πλέον αγνώριστη, γεγονός που είχε ήδη φανεί από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει μήνες πριν.

Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και έχει μείνει μισή, ενώ κοινοποίησε και μία νέα της φωτογραφία με κατακόκκινο μαγιό που κάνει ολοφάνερη αυτή την αλλαγή. Τα σχόλια στο προφίλ της ήταν ασταμάτητα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει στα μάτια του.

Ξανθή Τζερεφού

Ξανθή Τζερεφού - GNTM