Ψηλός, μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο 17χρονος γιος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Παπαδάκη

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψηλός, μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο 17χρονος γιος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Παπαδάκη

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος έχει μιλήσει "ανοιχτά" στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Το 2017 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι πάρα πολύ καλές.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, λοιπόν, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές και μαζί της είναι και ο γιος της, που πλέον είναι 17 χρονών και έχει γίνει ολόκληρος άντρας, αφού έχει ξεπεράσει σε ύψος τη μητέρα του, έχει μούσια και μοιάζει πολύ στον πατέρα του. Την σπάνια φωτογραφία τους τη δημοσίευσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πλήθος διάσημων και μη έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ο γιος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

«Από αυτή την δουλειά δεν...»

Καλεσμένος στην "Ελένη”, το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3, βρέθηκε ταλαντούχος Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαύσαμε μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είναι εξοικειωμένος με τις κάμερες και πως ακόμα νιώθει άβολα όταν χρειάζεται να κάνει δηλώσεις.

Μιλώντας για την αδικία που τον ενοχλεί, για τα εφηβικά του χρόνια ανέφερε: «Δεν ήμουν έντονος με την έννοια του ατίθασου παιδιού που δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τίποτα μαζί του και που σου κάνει τη ζωή πατίνι σαν γονιό κτλ. . Μια χαρά ήμουν, δεν νομίζω ότι δυσκόλεψα κανέναν. Πριν την εφηβεία ήμουν λίγο επιθετικός. Αρκετά θα έλεγα. Δεν μου άρεσε να με πειράζουν. Ακόμα δεν μου αρέσει να με πειράζεις.

Δεν είμαι πια καθόλου επιθετικός. Δεν μου αρέσει το άδικο, με πληγώνει. Τώρα πια που πέρασαν τα χρόνια ξέρω τι με έκανε επιθετικό. Η αίσθηση ότι γίνεται κάτι άδικο ή κάποιος που έχει δύναμη πληγώνει κάποιον λιγότερο δυνατό, με τάραζε και με ταράζει. Μπορεί να με θυμώσει αν και πια δεν θέλω να θυμώνω με τίποτα” συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφερόμενος στα χρήματα στην υποκριτική σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι θα πει κάποιος ότι θα γίνει ηθοποιός για να ζήσει μεγάλες στιγμές βγάλει λεφτά. Δεν τον βάζω καν στις κατηγορίες γιατί νομίζω ότι αυτός είναι εντελώς μπερδεμένος με την έννοια ότι δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτή τη δουλειά. Μπορείς να ζήσεις μια χαρά μια ωραία ζωή. Μπορείς να ζήσεις κι ευκατάστατος και πολύ πετυχημένος αλλά δεν θα γίνεις πλούσιος για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο. Δεν ξέρω ούτε έναν. Δεν υπάρχει.»