Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Έτσι σηκώνει τα "οικογενειακά της βάρη" - Η φωτογραφία της Μπάρκα με τον γιατρό της Σερίφου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συνέβη;

Έτσι σηκώνει τα
News 23.08.2022 10:36
Από Youweekly Team

Η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύει καθημερινά υλικό από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με την τελευταία της ανάρτηση μέσα στην θάλασσα να έχει γεμίσει θετικά μηνύματα, και αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Σέριφο, όπου απολαμβάνει λίγες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Θανάσης Κοντάρης, ο οποίος είναι ο γιατρός του νησιού και τον οποίο έχει φιλοξενήσει και στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη, και οι δυο τους έκαναν βόλτα με το σκάφος. Σε μία στιγμή "τρέλας", εκείνος αποφάσισε να καθίσει πάνω στην παρουσιάστρια και κάποιος από την παρέα τους απαθανάτισε τα δύο πρόσωπα, με την ίδια να αναφέρει πως σηκώνει τα "Οικογενειακά βάρη".

Η Δανάη Μπάρκα με τον γιατρό της Σερίφου σε σκάφος

Δανάη Μπάρκα

«Παρατηρώ πόσο οξύμωρο είναι...»

Η Δανάη Μπάρκα, λίγο πριν βρεθεί και πάλι στο στούντιο για τις ανάγκες της εκπομπής της, διεμεινε στην Πελοπόννησο, μαζί με την οικογένειά της και την γιαγιά της η οποία χαρίζει στο κοινό της παρουσιάστριας άφθονες στιγμές γέλιου. Εκεί, λοιπόν, γιόρτασε και τον Δεκαπενταύγουστο, δημοσιεύοντας μάλιστα μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram για την ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, ωστόσο θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα σχετικά με την συμπεριφορά του κόσμου στα social media και όχι μόνο.

«Ευχόμαστε "Χρόνια Πολλά" όλοι οι πιστοί εδώ και μέρες και παρατηρώ πόσο οξύμωρο είναι κάποιες φορές σε σχέση με την συμπεριφορά μας.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά με την πρώτη ευκαιρία γινόμαστε αγενείς με όλους. Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά γκρινιάζουμε σε έναν σερβιτόρο που δουλεύει 12ωρες το λιγότερο με 40 βαθμούς Κελσίου αν αργήσει να μας φέρει νερό.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ καταγγέλλουμε το δίπλα μαγαζί απ' το σπίτι μας το οποίο ήταν κλειστό 2 χρόνια και άντεξε ως δια μαγείας την κατάσταση και ζουν 10-20-30 οικογένειες από αυτό επειδή είναι δυνατά η μουσική το βράδυ.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ στην πρώτη παρεξήγηση από τα νεύρα μας δημιουργούμε νέες βρισιές.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ μπαίνουμε στα σόσιαλ και σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ κρίνουμε ανθρώπους από την εμφάνιση τους, την ιδιαιτερότητα τους, τα μαλλιά τους, το ντύσιμο τους χωρίς να σκεφτούμε αν θα στεναχωρηθούν ή πως θα αισθανόμασταν αν το έκαναν σε κάποιον που αγαπάμε.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ την ίδια ώρα είμαστε ρατσιστές και σπέρνουμε διχόνοια.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά αλλά τα δικά μας προβλήματα τα προβάλουμε σε άλλους εκτονώνοντας τον θυμό μας παντού.

Τελικά, μήπως να ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά αλλά να το εννοούμαι;

Μήπως να ευχόμαστε ψυχραιμία, αγάπη, ενσυναίσθηση,
κατανόηση, αλληλεγγύη και φροντίδα για όλα τα όντα γύρω μας;!
Μήπως να καταλάβουμε πόσο χρήσιμοι, αναγκαίοι και απαραίτητοι είμαστε όλοι και να ζήσουμε αρμονικά;
Αυτό είναι η δίκη μου ευχή.

(Σκέψη Αυγουστιάτικη, για να την θυμάμαι πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι στο ιντερνετικό μου ημερολόγιο για να μείνει να την βλέπω όταν κάνω τα παραπάνω ή όταν αγχώνομαι για βλακείες. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι με εσάς που δεν γνωριζόμαστε ΑΛΛΑ είναι σαν να είμαστε οικογένεια διαδικτυακή)

Χρόνια πολλά, καλά, αρμονικά .

Να χαμογελάμε και να εκτιμάμε ό,τι έχουμε τώρα χωρίς να το θεωρούμε δεδομένο
Με τα δύσκολα & τα εύκολα, η ζωή είναι δώρο. Ας ρίξουμε ένα χαμόγελο».

Δανάη Μπάρκα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε - Η Δανάη Μπάρκα πόζαρε πασαλειμμένη με άργιλο

Έχουν τα ίδια εκφραστικά μάτια - Αυτός είναι ο πατέρας της Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου

Share