Δύσκολες ώρες για την Αναστασία - Η συγκινητική ανάρτησή της

Αφιέρωσε στίχο τραγουδιού της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Αναστασία - Η συγκινητική ανάρτησή της

Η Αναστασία Δημητρά έχει κυκλοφορήσει μόλις δύο τραγούδια και η επιτυχία, που έχει κάνει είναι απερίγραπτη. Το σημαντικό για τη νέα αυτή τραγουδίστρια είναι η προσπάθεια της να μην αλλοιωθεί από την επιτυχία και να παραμείνει η ίδια με πριν.

Έτσι λοιπόν, η επαφή της με τα social media και με το κοινό, που την αγαπάει συνεχίζει να είναι καθημερινή με αναρτήσεις και stories. Αυτό, που δημοσίευσε όμως την Τρίτη 23/8 έβαλε σκέψεις στους ακόλουθους της, καθώς με έναν στίχο από το πρώτο της τραγούδι έκανε φανερό, πως βιώνει κάποιο πένθος.

Η ίδια δε αποκάλυψε το πρόσωπο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την ώρα που έκανε την ανάρτηση λέγεται, πως έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της. Να θυμίσουμε εδώ, πως το νεαρό κορίτσι είναι πολύ κοντά με την οικογένειά της και εμπιστεύεται την κρίση τους, οπότε η όποια απώλεια θα την πονούσε.

Η πένθιμη ανάρτηση της Αναστασίας

«Αν δεν είσαι εσύ εδώ, δεν έχω σε ποιον να τα πω».

Αναστασία - Πένθος

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αναστασίας

Την Αναστασία -την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Tik Tok με την επιτυχία της «Αμαρτίες»- συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα», στο Colour Day Festival την Κυριακή 26/6 και η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις. Μίλησε στο Άρτ, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή αλλά και την καταγωγή της.

«Είμαι πολύ καλά» εξομολογήθηκε η Αναστασία στην ερώτηση για το αν έχει αγόρι.

«Δεν έχω διαβάσει κάτι για την καταγωγή μου η αλήθεια είναι… αλλά δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης από όπου κι αν ήμουνα. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά. Ο προπάππος της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό γιατί αν δεν ήταν αυτό μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή που έχω τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία.