''Τραγικό, ντροπή'' - Έξαλλη η Ζέτα Δούκα λόγω της κακοκαιρίας και της συμφόρησης στους δρόμους

Έχει εγκλωβιστεί ώρες με το αμάξι της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τραγικό, ντροπή'' - Έξαλλη η Ζέτα Δούκα λόγω της κακοκαιρίας και της συμφόρησης στους δρόμους

Τεράστια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας το τελευταίο 48άωρο. Οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια και για να αποφευχθούν τα χειρότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος τις τελευταίες ώρες. Μία από τους άτυχους οδηγούς είναι και η Ζέτα Δούκα που είχε μείνει κολλημένη για ώρα στο δρόμο και ξέσπασε μέσα από κάποια stories στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα κλειστή είχε παραμείνει και η λεωφόρος Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας λόγω διαρροής υδάτων, ωστόσο λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα επανήλθε κανονικά η κυκλοφορία. Πέρα από την Ποσειδώνος διακοπή κυκλοφορίας είχαμε και στο Ελληνικό αλλά και στη Βουλιαγμένης.

Η οργισμένη ανάρτηση της Ζέτας Δούκα για την κακοκαιρία

«Είμαι 1,5 ώρα στο δρόμο για απόσταση 30 λεπτών», γράφει σε story της ενώ παραπονιέται και για τα ελλιπή μέτρα προστασίας στους δρόμους που έχουν γεμίσει πέτρες.

Προετοιμάζεται να εμφανιστεί στη σειρά «Άγρια Γη»

Μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι η Ζέτα Δούκα επέστρεψε πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» στην οποία και θα πρωταγωνιστεί. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά και μια φωτογραφία με την τηλεοπτική της κόρη.

Η νέα σειρά δείχνει πολλά υποσχόμενη και σε αυτήν θα δούμε να παρελαύνουν πολλά ''αστέρια'' του χώρου, αλλά και άλλοι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική. Μία από αυτούς θα είναι και ένα πασίγνωστο μοντέλο το οποίο το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Όλγα Γρίβα, μια γυναίκα που κατηγορείται για μια απαγωγή, αλλά και για την αρπαγή της περιουσίας του Άρη Μάρκου. Ανέβασε αρχικά βίντεο από τα γυρίσματα, στα οποία φαίνεται να βάφει τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου.

Στη συνέχεια μοιράστηκε και μια φωτογραφία με την τηλεοπτική της κόρη "Ελπίδα". «Με την τηλεοπτική μου κόρη. "Ελπίδα" όνομα και πράγμα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Ζέτα Δούκα με την τηλεοπτική της κόρη στην Άγρια Γη