Κόλασε τους πάντες η Σοφιάνα Αβραμάκη με το καυτό της μαγιό - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Έχει κορμάρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόλασε τους πάντες η Σοφιάνα Αβραμάκη με το καυτό της μαγιό - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Η Σοφιάνα Αβραμάκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 5 καθώς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με τις αγωνιστικές της επιδόσεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πλέον η πρώην παίκτρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης (23/8) θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στην οποία δημοσίευσε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο προκάλεσε αναστάτωση μιας και πόζαρε με το μικροσκοπικό της μπικίνι. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια σπάνια αποκάλυψη γ8ια την προσωπική της ζωή.

Η ανάρτηση της Σοφιάνας Αβραμάκη

«Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση με τον...»

Το βράδυ της Παρασκευής 10/6 η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για την «φιλία» της με την Ασημίνα αλλά και να περάσει και από το εξομολογητήριο και να αποκαλύψει όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι ήταν φαν του ριάλιτι και πως ήθελε πολύ να συμμετέχει και η ίδια. Ωστόσο αν και περίμενε πως η πείνα και η βρώμα θα ήταν αναπόφευκτα, δεν είχε στο νου της τις υπόλοιπες δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη.

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση και με τον Γιάννη Τσολάκη».