Μετά το Instagram ήρθε και το TikTok - Το βίντεο του Παπαδάκη και της Αναστασοπούλου για το Καλημέρα Ελλάδα

Απλά επικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μετά το Instagram ήρθε και το TikTok - Το βίντεο του Παπαδάκη και της Αναστασοπούλου για το Καλημέρα Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξεκινάει άκρως ανανεωμένος τη νέα τηλεοπτική σεζόν, έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Αναστασοπούλου. Το τηλεοπτικό δίδυμο είναι έτοιμο να πει την πρώτη καλημέρα μέσα στον Σεπτέμβρη στο Καλημέρα Ελλάδα και αναμένεται να είναι άκρως ταιριαστοί.

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Γιώργος Παπαδάκης αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και πλέον φαίνεται πως έχει περάσει και σε άλλα social media μιας και μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του, γύρισαν ένα βίντεο στο TikTok για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Το βίντεο του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου για την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα

«Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου θα μας καλημερίζουν από τον Σεπτέμβριο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση που έκανε ο ΑΝΤ1.

Το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση

Ο παρουσιαστής Γιώργος Γρηγοριάδης, που είναι ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη , μίλησε στην εφημερίδα Real News και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα για τη μελλοντική απόσυρση του από την τηλεόραση. Αναφέρει ακόμα τα στοιχεία που του έχει προσφέρει η συνεργασία του με έναν τόσο έμπειρο άνθρωπο του χώρου.

-Από την επόμενη σεζόν θα αναλάβεις τη δική σου εκπομπή. Πως προέκυψε η ιδέα; Ήταν κάτι που ήθελες;

«Ο σταθμός αποφάσισε από τη νέα σεζόν να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της πολύ πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Με εμπιστεύεται σε αυτό το εγχείρημα, μου δίνει τη ζώνη 5 με 6 το πρωί. Δέχομαι με χαρά την πρόταση και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύονται».

-Είσαι από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Πως σου φαίνεται αυτή η απόφαση του;

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη «σκυταλοδρομία». Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες, με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί».

-Τι κρατάς εσύ από τη συνεργασία μαζί του;

«Την εργατικότητα του, την ευστροφία του, το επαγγελματικό ήθος του. Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, μου έδωσε ευκαιρίες να αποδείξω τις δυνατότητες μου».

Πηγή: Real Life