Στις διακοπές αγκαλιά με τη μητέρα του - Η τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη

Έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας για τον άλλον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στις διακοπές αγκαλιά με τη μητέρα του - Η τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει εξελιχθεί σε έναν πολυσυζητημένο celebrity και όχι άδικα αφού κάθε ανάρτηση που κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γίνεται άμεσα ανάρπαστη. Ο ίδιος βέβαια έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τις τρεις αδερφές του, Μαρίνα, Βαλέρια και Λάουρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/8), η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά σπάνια στιγμιότυπα με τα 4 παιδιά της και τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο. Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε πόζαρε η ίδια με τις κόρες της και τον Ματεό (δείτε εδώ τη φωτογραφία), ενώ στη δεύτερη πόζαρε μαζί με τον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο.

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη

Ανά καιρούς ο Άγγελος Λάτσιος ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ συχνά πρωταγωνίστρια στις φωτογραφίες αυτές είναι η αγαπημένη του μητέρα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει, ενώ πολύ συχνά εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό που έχει για εκείνη και για όσα έχει καταφέρει.

Κάπως έτσι δε θα μπορούσε να μην ανεβάσει και στον δικό του λογαριασμό την υπέροχη αυτή φωτογραφία με τη μαμά του από τις διακοπές τους.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Μεγάλη αδυναμία έχει και στον θείο του και αδερφό της Μενεγάκη

Οι καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται πως δεν έχουν τέλος για τον Άγγελο Λάτσιο (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή του μέσα από τη θάλασσα στην αγκαλιά της Γαίας Μερκούρη), ο οποίος πριν από μερικές ώρες γλέντησε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον αγαπημένο του θείο και αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

Θείος και ανιψιός είναι πολύ δεμένοι και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να διασκεδάζουν μαζί ή να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Κάπως έτσι το βράδυ του Σαββάτου, ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη συνάντησαν τον Θοδωρή Μισόκαλο στην έξοδό τους. Μάλιστα, η Γαία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία του συντρόφου της μαζί με τον θείο του.

Άγγελος Λάτσιος Θοδωρής Μισόκαλος