Ερωτευμένη ξανά η Ντέμη Γεωργίου - Αυτή είναι η γοητευτική σύντροφος της πρώην παίκτριας του MasterChef

Βρήκε και πάλι τον έρωτα μετά τον χωρισμό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερωτευμένη ξανά η Ντέμη Γεωργίου - Αυτή είναι η γοητευτική σύντροφος της πρώην παίκτριας του MasterChef

Η Ντέμη Γεωργίου είναι μια από τις παίκτριες του MasterChef που είχε απασχολήσει πολύ τόσο με τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και με την προσωπική της ζωή και την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν και την είχε "σημαδέψει".

Αφού συστήθηκε η ίδια στην αρχή του ριάλιτι, στη συνέχεια μας σύστησε και την σύντροφό της Άλκηστη. Οι δυο τους είχαν το δικό τους εστιατόριο, ενώ σήμερα σχεδόν δυο χρόνια μετά η σχέση τους είναι μόνο επαγγελματική. Η Άλκηστη πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να ακολουθήσει τα όνειρα της, με αποτέλεσμα αυτό να πληγώσει την Ντέμη.

Έχοντας πλέον όμως σταθεί στα πόδια της, έχει - όπως φαίνεται - βρει και πάλι τον έρωτα κάτι που είχε αποκαλύψει και η ίδια τον περασμένο Μάϊο.

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ερωτευμένη και πολύ καλά. Εννοείται έχω προχωρήσει, κανείς δεν μένει στάσιμος. Θα ξαναέκανα σύμφωνο συμβίωσης. Αν μια σχέση που έχω στο μέλλον μου κάνει γιατί όχι; Επίσης που ξέρεις ότι δεν έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης; Έφτασα στον πάτο, φοβήθηκα για τη ζωή μου και έφυγα από μια σχέση μου κακοποιητική»

Η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου

Στα social media η Ντέμη Γεωργίου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες με μια ξανθιά γοητευτική παρουσία. Τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει μάλιστα, αναφέρουν πως αυτή είναι η σύντροφός της.

Ντέμη Γεωργιου MasterChef σύντροφος

Ντέμη Γεωργίου σύντροφος