Με αυτό το άρωμα σαγήνευε τα πλήθη - Από πολύ ακριβό οίκο έπαιρνε την κολόνια της η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Είναι ακόμα σε κυκλοφορία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με αυτό το άρωμα σαγήνευε τα πλήθη - Από πολύ ακριβό οίκο έπαιρνε την κολόνια της η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η αγαπημένη και αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει αφήσει μια τεράστια ιστορία και κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το λαμπερό αυτό κορίτσι ακόμα και αν έχουν περάσει 26 χρόνια από τον θάνατο της.

Δεν ήταν μόνο το μπρίο και το ταλέντο της, που την καθιστούν ως μια από τις πιο καλοπληρωμένες κυρίες του θεάτρου και του σινεμά, αλλά και ο χαρακτήρας, που σάρωνε με ένα μόνο βλέμμα. Και αφού λοιπόν ήταν τόσο εκρηκτική σε όλα της, δε μπορούσε να μην άφηνε και το άρωμα της σε κάθε πέρασμα.

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή της κολόνιας, που είχε διαλέξει η Αλίκη, αφού το συγκεκριμένο μπουκαλάκι από τον οίκο Dior είναι ακόμα σε κυκλοφορία. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για το Miss Dior Original Eau de Toilette, το οποίο αφήνει πίσω του κάτι απόλυτα αισθησιακό.

Το άρωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Βουγιουκλάκη - Άρωμα

Το μνημόσυνο για τα γενέθλιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Τα 88 θα έκλεινε στις 20 Ιουλίου η Αλίκη Βουγιουκλάκη και έτσι το πρωί της Τετάρτης (20/7) πραγματοποιήθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο για την ηθοποιό, όπως γίνεται και κάθε χρόνο την μέρα αυτή, ενώ μάλιστα αύριο 23/7 θα συμπληρωθούν 26 χρόνια από τότε που έφυγε από την ζωή.

Φυσικά, για ακόμη μια φορά, πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών όπως για παράδειγμα ο αδελφός της, Αντώνης Βουγιουκλάκης, η νύφη της και χήρα του Τάκη Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα αλλά και ο ανιψιός της, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ήταν εκεί.

Παρόντες όμως ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος και η Ελένη Ροδά καθώς και ο Νίκος Φρονιμόπουλος. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είχε επίσης βρεθεί εκεί και τα στιγμιότυπα που εξασφάλισε είναι πολύ συγκινητικά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι φυσικά και ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο οποίος είναι πεντακάθαρος, γεμάτος πολύχρωμα λουλούδια και αρκετά περιποιημένος.

Η φωτογραφία της ηθοποιού πάνω στο μνήμα δεν είναι καθόλου σκονισμένη και φαίνεται πως φροντίζεται καθημερινά, παρόλο πριν μερικά χρόνια είχε δημιουργηθεί σάλος με την εικόνα του, μιας και ήταν εντελώς παραμελημένος, με άγρια χόρτα από το χώμα, ξεραμένα τριαντάφυλλα και σπασμένα μάρμαρα.

Φωτογραφίες από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Φωτογραφίες από τον τάφο της Βουγιουκλάκη στο μνημόσυνο για τα γενέθλιά της

Φωτογραφίες από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο μνημόσυνο για τα γενέθλιά της