Εκείνος είναι 50 ενώ εκείνη... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος είναι 50 ενώ εκείνη... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί 4 υπέροχα παιδιά, ενώ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μένουν μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι λίγο έξω από την Αθήνα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Η διαφορά ηλικίας Ρουβά - Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο Μαντούκι της Κέρκυρας στις 5 Ιανουρίου του 1972 και έτσι σήμερα είναι 50 χρονών, παρόλο που δεν του φαίνεται καθόλου και παραμένει κούκλος. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ποπ ερμηνευτής ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού.

Ζυγούλη Ρουβάς διαφορά ηλικίας

Από την άλλη, η Κάτια Ζυγούλη, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 3 Ιουλίου οτυ 1978 και άρα σήμερα είναι 44 ετών. Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elite Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate of the Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Ο συγκινητικός λόγος πίσω από την απόφαση Ρουβά - Ζυγούλη να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα από Α

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Εκάλη μετά την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους.

Τα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες τους και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία στεγάζουν σε ένα συγκλονιστικό σπίτι μέσα στην φύση και στα ζώα.

Και αν σας έκανε εντύπωση πως τα ονόματα των παιδιών τους ξεκινάνε από Α, όχι... δεν είναι τυχαίο. Το είχαν σκεφτεί από την αρχή και είχαν και λόγο.

Εάν συμπεριλάβετε μάλιστα στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος και Αικατερίνη τότε όλης της οικογένειας ξεκινάνε από Α.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

Ο λόγος που Ρουβάς - Ζυγούλη έδωσαν στα παιδιά του ονόματα από Α