Άλλος άνθρωπος η "Αναστασία" από το Μπρούσκο - Με αναλογίες μοντέλου και άκρως ανανεωμένη η σημερινή εικόνα της

Δείτε φωτογραφίες της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η

Το «Μπρούσκο» ήταν μια από τις αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1 καθώς είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης μιας και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές. Μια ηθοποιός η οποία είχε "κεντρίσει" τα βλέμματα ήταν και η Αναστασία ή κοινώς Βαρβάρα Λάρμου. (Δείτε εδώ ποια ηθοποιός της σειράς έγινε πρώτη φορά μητέρα).

Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και αρκετά συχνά της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύει και φωτογραφίες με μαγιό μιας και έχει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα.

Αναμφίβολα η ίδια έχει αλλάξει αρκετά μιας και πλέον είναι τέρμα ανανεωμένη ενώ απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές της διακοπές. Να τονίσουμε πως την τελευταία περίοδο δεν την έχουμε δει σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

Έτσι είναι σήμερα η Βαρβάρα Λάρμου

Από το «Μπρούσκο» στο μεροκάματο - Ο ηθοποιός που έγινε ντελιβεράς για ένα πιάτο φαγητό

Στην εφημερίδα «Espresso» παραχώρησε συνέντευξη ο Στράτος Χατζηηλίας καθώς μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Μπρούσκο» "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για το πως αναγκάστηκε να γίνει ντελιβεράς προς την επιβίωση του.

Μάλιστα, δεν είναι ο πρώτος ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις οικονομικές του δυσκολίες καθώς ακόμη και ο Πάνος Σταθακόπουλος αποκάλυψε ότι έχει περάσει δύσκολα οικονομικά.

«Στην ουσία κάνω τρία διαφορετικά επαγγέλματα για να τα φέρνω βόλτα. Οι πρώτες μου σπουδές ήταν τεχνολόγος αστίατρος και για να μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα δούλευα στον χώρο της εστίασης.

Μετά το 2007 κατάλαβα ότι τα πράγματα στένευαν ώσπου ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 και ισοπέδωσε τα πάντα. Πάντα δούλευα σκληρά αλλά πάντα μου άρεσε και η τέχνη γιατί οι γονείς μου είναι μουσικοί.

Κάποια στιγμή στην πορεία, και αφού άλλαξα πολλά επαγγέλματα, ήθελα να δοκιμάσω και την υποκριτική τέχνη. Ωστόσο, στην αρχή δεν το αντιμετώπισα ως επάγγελμα. Κυρίως είχα την περιέργεια, θα έλεγα».

Διαβάζοντας το βιογραφικό σου είδα ότι στην Κύπρο είσαι πολύ γνωστός ηθοποιός…

Πήγα για να δουλέψω σε ένα σίριαλ, στους «9 μήνες». Είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος ζωής εκεί. Αν και ήταν δύσκολες οι συνθήκες, ωστόσο έπαιξα και σε μερικά επεισόδια του Μπρούσκο. Και από το Μπρούσκο πέρασα στο θέατρο.

Και ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι έγινες διανομέας φαγητού, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για πολλούς ηθοποιούς…

Εργάζομαι ως διανομέας ενώ περιστασιακά, επειδή έχω και το χαρτί του αστίατρου, με φωνάζουν για να βάζω υπογραφές σε κάποιες απολυμάνσεις και απεντομώσεις.

Ως διανομέας είμαι πολύ δυσαρεστημένος, γιατί ο κόσμος δεν είναι καθόλου εξοικειωμένος για να αφήνει και σε εμάς ένα μικρό φιλοδώρημα.

Το επάγγελμα του διανομέα είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί είσαι συνεχώς πάνω σε ένα μηχανάκι, που πρέπει να τρέξεις για να βγάλεις εις πέρας τη δουλειά που σου έχουν αναθέσει.

Είναι αγκάθι για σένα να δουλεύεις ως διανομέας αντί ως ηθοποιός, ειδικά τώρα με όσα συμβαίνουν στα θέατρα λόγω πανδημίας;

Με πονάει πολύ, αλλά είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Θα ήθελα μέχρι να πεθάνω να κάνω το επάγγελμα του ηθοποιού. Όμως πως μπορώ να ζήσω από την υποκριτική τέχνη;

Τώρα βγάζεις τα προς το ζην;

Τα βγάζω με μεγάλη δυσκολία.