Παίρνουν διαζύγιο λόγω σπατάλης της περιουσίας - Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε δραματικά μετά από 25 χρόνια

Εκείνος αντικατέστησε το τατουάζ της συζύγου του με... σκύλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παίρνουν διαζύγιο λόγω σπατάλης της περιουσίας - Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε δραματικά μετά από 25 χρόνια

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να έχουμε πολλές εγκυμοσύνες και σύντομα γάμους, ωστόσο στο εξωτερικό το ένα ζευγάρι χωρίζει μετά το άλλο. Πριν από μερικές ώρες "έσκασε" η είδηση πως αγαπημένο και πασίγνωστο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου, λόγω άσκοπης σπατάλης της περιουσίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, ο γάμος αυτός είχε διαλυθεί εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο, τώρα πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη προσωπική τους ζωή.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου

Ο λόγος για τον Σιλβέστερ Σταλόνε και την Τζένιφερ Φλάβιν. Σύμφωνα με την Page Six, η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από την σύζυγο του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για έναν διαλυμένο γάμο, αφού όπως ανέφερε εκείνος έχει κάνει άσκοπη σπατάλη της περιουσίας και ζητάει να αποζημιωθεί κάνοντας την ισάξια μοιρασιά της.

Silvester Stalone περιουσία

Η είδηση μάλιστα του διαζυγίου φαίνεται να επιβεβαιώνεται από μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε βρετανική εφημερίδα που δείχνει τον ηθοποιό να έχει αφαιρέσει το τατουάζ που υπήρχε με το πρόσωπο της γυναίκας του και να έχει "πατήσει" από πάνω τον σκύλο που είχε στην ταινία Rocky.

Η Φλαβιν υπέβαλε αίτηση “για λύση του γάμου και άλλη ανακούφιση” από τον 76χρονο, την Παρασκευή, σε δικαστήριο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Το πρώην πλέον ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 αν και η σχέση τους ξεκίνησε το 1988 σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς.

«Επιπλέον, θα πρέπει να δεσμεύεται από, να πωλεί, να μεταβιβάζει, να εκχωρεί, να επιβαρύνει ή να διασπά οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της εκκρεμούς διαδικασίας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στα έγγραφα του διαζυγίου.

Να σημειωθεί πως ο Σταλόνε έχει τρεις κόρες από το γάμο του με την Φλάβιν, έναν γιο από προηγούμενο γάμο, ενώ ο μεγαλύτερος του γιος πέθανε το 2012.

Silvester Stalone Jennifer Flavin διαζύγιο

Λίγα λόγια για την μεγάλη καριέρα του Σταλόνε

Ο Μάικλ Σιλβέστερ Γκαρντέτσιο Σταλόνε (Michael Sylvester Gardenzio Stallone, Νέα Υόρκη, 6 Ιουλίου 1946), ευρύτερα γνωστός ως Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι Ιταλοαμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Σε ηλικία 15 ετών πήρε υποτροφία για το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελβετίας στη Γενεύη[6] και έπειτα σπούδασε υποκριτική στο πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Ο Σταλόνε είναι ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ρόκυ Μπαλμπόα, τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος. Η ιδέα για την ταινία ήρθε το 1975, όταν παρακολούθησε τον αγώνα του Μοχάμεντ Άλι με τον Τσακ Γουέπνερ. Ο Σταλόνε έγραψε το σενάριο της ταινίας Ρόκυ και ύστερα προσπάθησε να το προωθήσει σε κάποιον παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών που να ενδιαφερόταν.

Οι Ρόμπερτ Τσάρτοφ και Ίργουιν Γουίνκλερ εντυπωσιάστηκαν από το σενάριο και έτσι ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Η ταινία ήταν υποψήφια σε 10 κατηγορίες στα Βραβεία Όσκαρ του 1977, αποσπώντας τα βραβεία της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Σκηνοθεσίας και του Καλύτερου Μοντάζ. Ο ίδιος ο Σταλόνε ήταν υποψήφιος στις κατηγορίες του καλύτερου σεναριογράφου και του καλύτερου πρωταγωνιστικού ρόλου.

Ο Σταλόνε πρωταγωνίστησε και έγραψε το σενάριο για το Ρόκυ 2 (1979), το Ρόκυ 3 (1982), το Ρόκυ 4 (1985) και το Ρόκυ 5 (1990). Επίσης, έχει ταυτιστεί με το ρόλο του Ράμπο, στις ομώνυμες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει το 1982, το 1985 και το 1988.

Έγραψε το σενάριο, πρωταγωνίστησε και επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία των ταινιών Ρόκυ Μπαλμπόα (2006) και του Τζον Ράμπο (2008). Βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Creed το 2015.