Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Αγαπημένος ηθοποιός του Σασμού μπαίνει στο Survivor; Η αινιγματική απάντηση

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αγαπημένος ηθοποιός του Σασμού μπαίνει στο Survivor; Η αινιγματική απάντηση
News 25.08.2022 08:38
Από Ίρις Βίλα

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας ο οποίος μίλησε "ανοιχτά" τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τα επαγγελματικά του βήματα καθώς έκανε spoiler για τον ρόλο του στη σειρά, «Σασμός». Από την άλλη, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει το αν θα συμμετείχε στο ριάλιτι επιβιώσης, Survivor, ενώ πριν από λίγο καιρό χώρισε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα

«Αρχικά σκέφτομαι έκαστος στο είδος του, αλλά εξαρτάται και από το είδος της εκπομπής. Αν το περιεχόμενο της ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ή τα ταξίδια με μηχανοκίνητο, θα μπορούσα να το υποστηρίξω και να το χαρώ, γιατί το γνωρίζω. Αν μου έλεγαν να αναλάβω ρόλο σε ένα πάνελ, σίγουρα όχ».

Όσο για το Survivor, στο οποίο έχουμε δει αρκετούς συναδέλφους του να συμμετέχουν, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά στην Real life: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά θα το δούμε. Ποτέ δεν λέω ''ποτέ''».

Ο Γιώργος Αμούτζας απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό του

Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, αυτή τη χρονιά απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για τον πετυχημένο ρόλο του και την ερμηνεία του στην καθημερινή σειρά Σασμός, αλλά και για την σχέση του με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου.

Ο Γιώργος Αμούτζας μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με την Έλενα Πιερίδου

Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή του στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη φημολογία και έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Dεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν τοε πιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τότε δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για τις Άγριες Μέλισσες

«Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι...» - Τι εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αμούτζας στο After Dark

Share