Επίσημα στον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού - Η ανακοίνωση του σταθμού

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίσημα στον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού - Η ανακοίνωση του σταθμού

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο "φούντωναν" οι φήμες που ήθελαν μετά την αποχώρησή της να είναι και πάλι στο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου.

Ο λόγος φυσικά για την Δούκισσα Νομικού καθώς πριν από λίγο ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι η παρουσιάστρια έχει δώσει τα χέρια.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Δούκισσα Νομικού

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του. Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Αποκλειστική φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1.

Ολοκληρώθηκε το τελικό φορμάτ της εκπομπής - Ο ρόλος του Λιάγκα στον Αντ1 μαζί με τη νέα ξανθιά παρουσιάστρια

O Σεπτέμβρης είναι μια ανάσα από το καλοκαίρι και έτσι οι συζητήσεις για τις νέες εκπομπές, που θα βγουν στον αέρα από τη νέα σεζόν φτάνουν στο τέλος τους και έτσι ο Λιάγκας έχει σιγά σιγά γνώση, για το τι θα κάνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Reallife, βρέθηκε αρχικά η ξανθιά παρουσία, που συζητιέται εδώ και πολύ καιρό, πως θα είναι στο πλάι του. Αυτή λοιπόν δεν είναι άλλη από τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού. Όσο για τον Γιώργο οι πηγές τον θέλουν ως παρουσιαστής, να είναι 3 ώρες στον αέρα και μάλιστα παρών και στην μαγειρική, απουσιάζοντας μόνο από τα εμπορικά με τα καλλυντικά και τα ρούχα.

Ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας