Συγκινημένη μανούλα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Έχει μεγαλώσει πολύ η κόρη της

Η ανακοίνωση της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινημένη μανούλα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Έχει μεγαλώσει πολύ η κόρη της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα και να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα αλλά το πιο σημαντικό για εκείνη είναι η οικογένεια της και φυσικά τα παιδάκια της.

Είναι πολύ τρυφερή μανούλα και της αρέσει να κάνει διάφορα πράγματα μαζί τους, όταν βέβαια της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της. Με μια ανάρτηση, που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Πέμπτη 25/8 είδαμε πως έχει μεγαλώσει πολύ, αφού ήρθε η ώρα να πάει στο μεγάλο σχολείο και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από τώρα.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την κόρη της που θα πάει πρώτη δημοτικού

«Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Κόρη

Έχει μεγαλώσει πολύ το κοριτσάκι της

Στιγμές ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, με τον οποίο παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα το 2015 με πολιτικό γάμο, καθώς την Παρασκευή 18/2 ήταν τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης, της Λυδιάς, και η ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της!

Πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός μάλιστα μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και για την περιπέτεια που πέρασε με την κατάσταση που της είχε προκαλέσει.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά, και σήμερα η κόρη της κλείνει τα 6 της χρόνια, με την περήφανη μανούλα να είναι τριευτυχισμένη που ήρθε στη ζωή της. Έτσι, η Αναστασοπούλου έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για να ευχηθεί στη μικρή, δημοσιεύοντας και μερικές φωτογραφίες της κόρης της από τότε που ήταν μωρό και δείχνοντας το πρόσωπό της πρώτη φορά στον φακό.

Η 44χρονη ηθοποιός με ανάρτησή της ευχήθηκε στη μεγάλη της κόρη για τα γενέθλιά της, με την αγάπη της να μην μπορεί να κρυφτεί από το κείμενο που της αφιέρωσε:

"Την περίμενα πολλά χρόνια, αλλά εκείνη ήξερε ποτέ έπρεπε να έρθει. Σαν σήμερα 6 χρόνια πριν η Λυδία ήρθε στον κόσμο μας για να μας μάθει το πραγματικό νόημα της αγάπης. Ένα ταξίδι που μας έφερε αντιμέτωπους με τον εαυτό μας, μας δοκίμασε και μας εξέλιξε.

Να είσαι γερή ζωή μου."

Η Πηνελοπη Αναστασοπούλου με την κόρη τη Λυδία