Δεν έχει πατήσει ακόμα τα 50 και κρατιέται κορμάρα - Η εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου στην παραλία

Λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν έχει πατήσει ακόμα τα 50 και κρατιέται κορμάρα - Η εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου στην παραλία

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας γοητευτικός και παράλληλα πολύ πετυχημένος ηθοποιός στο χώρο της ηθοποιίας. Αυτή την περίοδο έχει αφεθεί στις διακοπές, που κάνει σε νησί του Ιουνίου και μέσα από φωτογραφίες τον βλέπουμε να ξεκουράζεται.

Με μούσια λοιπόν και ανάλαφρα τα μαλλιά του κάνει βραδινές βόλτες και τα πρωινά κάνει τα μπάνια του σε ήρεμη παραλία, λίγο πριν φύγει για τα καλά το καλοκαίρι. Να τονίσουμε εδώ, πως ο Στάνκλογλου δεν έχει πατήσει καν τα 50, αφού είναι στα 48 και από τη φωτογραφία, που τον βλέπουμε να μπαίνει στη θάλασσα με το μαγιό του μπορούμε να πούμε, πως είναι στα καλύτερά του.

Η εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου στην παραλία με μαγιό

Στάνκογλου - Μαγιό

Ο Στάνκογλου ξεκαθαρίζει για τον τίτλο του «άγριου αρσενικού»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μαριόν την Παρασκευή 17/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τίτλο του «άγριου αρσενικού» αλλά και για το δεύτερο κύκλο του Νησιού.

«Μου κόλλησαν περισσότερο τον τίτλο γιατί η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση που εκεί σε μαθαίνει ο περισσότερος κόσμος ήταν με τη “10η εντολή” του Πάνου Κοκκινόπουλου. Στο “Νησί” μπορεί να ήμουν βαρβάτος αλλά ήμουν καλός!» διαμαρτυρήθηκε με χιούμορ.

Μιλώντας για τον δεύτερο κύκλο του Νησιού αποκάλυψε ότι από τον πρώτο κύκλο θα δούμε τον Τάσο Νούσια. Η σειρά διαδραματίζεται στο 50-60 οπότε η Σπιναλόγκα έχει κλείσει. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Ιουνίου.