''Α, δε ζητάει πολλά'' - Aυτές τις παραγγελιές έκανε η Σταυροπούλου στη Μπάρκα πριν αρχίσει την εκπομπή

Την απορρόφησε το καλοκαίρι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Α, δε ζητάει πολλά'' - Aυτές τις παραγγελιές έκανε η Σταυροπούλου στη Μπάρκα πριν αρχίσει την εκπομπή

Η Δανάη Μπάρκα είναι και αυτή σε περίοδο προετοιμασίας, αφού την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στο «Πάμε Δανάη», που κάνει πρεμιέρα. Και ενώ οι διακοπές για εκείνη τέλειωσαν, η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου φαίνεται να μην έχει πρόθεση να γυρίσει σύντομα, για αυτό και ζήτησε μερικές χάρες από την κόρη της, προτού επιστρέψει στο πλατό.

Η παρουσιάστρια πάντως δε φαίνεται να έχει πρόβλημα που επέστρεψε στη δουλειά, αφού πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι και γύρισε άκρως μαυρισμένη και πολύ ορεξάτη, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες της αναρτήσεις για την εκπομπή. Βέβαια δεν ξέρουμε πως θα τα συνδυάσει μετά από τόσες χάρες που ζήτησε η Σταυροπούλου.

Aυτά ζήτησε από την Μπάρκα η μητέρα της

Η ηθοποιός λοιπόν θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιστροφή της κόρης της στην πρωτεύουσα αποφασίζοντας να της ζητήσει μια μικρή χάρη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία και έγραψε στην κόρη της:

«Δαναάκι μου, μέχρι την άλλη εβδομάδα που αρχίζει το “Πάμε Δανάη” να σου ζητήσω μια χαρούλα; Ρίξε μια ματιά: στη γιαγιά, στα φυτά μου, στους “Μπαμπάδες με ρούμι” μήπως πας εσύ πρώτη πρόβα γιατί η θάλασσα μου φωνάζει μείνε λίγο ακόμα».

Η Δανάη Μπάρκα με τη σειρά της απάντησε στη μητέρα της με αρκετή δόση χιούμορ, γράφοντας: «Α, δε ζητάει πολλά, μια χαρά».

Οι χάρες που ζήτησε η Σταυροπούλου από την Μπάρκα

Αυτός είναι ο πατέρας της Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα έχει τεράστια αγάπη στην μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και της το δείχνει καθημερινά, ακόμη και μέσα από τις φάρσες που της κάνει σε ανυποψίαστες στιγμές, ωστόσο, τον πατέρα της σπάνια τον βλέπουμε σε φωτογραφίες ή κοινές εμφανίσεις.

Όσο κι αν η ηθοποιός σου μοιάζει με τη μητέρα της, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη έχει καταπράσινα μάτια κι αν δεις τη φωτογραφία με πατέρα της, Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Ο κ. Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία ,τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε πει η Δανάη για τον μπαμπά της.

Δανάη Μπάρκα πατέρας