«Πάντα θα βγαίνει...» - Το μήνυμα όλο νόημα της Δούκισσας Νομικού μετά τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1

Ξετρελαμένη με το νέο της ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πάντα θα βγαίνει...» - Το μήνυμα όλο νόημα της Δούκισσας Νομικού μετά τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1

Μετά από πολλές φήμες που κυκλοφόρησαν για τη Δούκισσα Νομικού, ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε την έναρξη της συνεργασίας του μέσα από λιτή ανακοίνωση που ήρθε πριν από μερικές ώρες. Η παρουσιάστρια βρίσκεται και πάλι στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό - όχι επίσημα τουλάχιστον - σε ποιο πρότζεκτ θα τη δούμε.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του. Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1», ανέφερε η ανακοίνωση για τη Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η ίδια για τη συνεργασία της με το κανάλι).

Το μήνυμα όλο νόημα της Δούκισσας Νομικού για τον ΑΝΤ1

Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή βροχή και τον ήλιο που βγήκε αμέσως μετά, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα σχετικά με την μεταγραφή της.

«Πάντα θα βγαίνει ένα ουράνιο τόξο», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το νέο ξεκίνημα που κάνει στην καριέρα της με την επιστροφή της στον ΑΝΤ1.

Δούκισσα Νομικού ΑΝΤ1

H εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» είχε αποκαλύψει σε ποιο πρόγραμμα θα τη δούμε

Πριν καλά καλά προλάβει να βγάλει ο ΑΝΤ1 την επίσημη ανακοίνωσή του για την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στο δυναμικό του, η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», αποκάλυψε πως η όμορφη παρουσιάστρια θα βρίσκεται κάτω από τη στέγη του σταθμού του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η Δούκισσα Νομικού την ερχόμενη σεζόν, θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Κάπως έτσι, στη στήλη της εκπομπής που μετέφερε τα νέα των celebrities, η ρεπόρτερ μίλησε για τις διακοπές που κάνει η Δούκισσα Νομικού στη Σχοινούσα και στη συνέχεια είπε πως από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.