«Ο έρωτας είναι...» - Η αινιγματική ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο έρωτας είναι...» - Η αινιγματική ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του (δείτε τον εδώ από την κουζίνα του σπιτιού του να μαγειρεύει μακαρονάδα).

Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής το βράδυ της Πέμπτης (25/8) θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση όλο νόημα στην οποία όπως θα δείτε παρακάτω έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο έρωτας είναι σαν τη θάλασσα. Άλλωτε ήρεμος, γαλήνιος και ασθησιακός. Και άλλωτε φουρτουνιασμένος, έντονος και ταραχώδης».

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Κανονικό παλάτι το σπίτι Σάκη Ρουβά - Κάτιας Ζυγούλη! Έχει τεράστιο κήπο και εξωπραγματική πισίνα

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, την οποία στεγάζουν σε ένα πανέμορφο σπίτι λίγο πιο έξω από την Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νέο Βουτζά. Αρκετά συχνά και οι δυο δημοσιεύουν κυρίως στο Instagram, φωτογραφίες από την πανέμορφη οικία τους, δίνοντας μια γεύση στους διαδικτυακούς τους φίλους από την καθημερινότητα στο σπίτι.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το απίθανο σαλόνι τους). Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό.