Στιγμές ευτυχίας για την Μαντώ Γαστεράτου λίγες μέρες μετά τη γέννα - Τι συνέβη;

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τα παιδιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Μαντώ Γαστεράτου λίγες μέρες μετά τη γέννα - Τι συνέβη;

Η Μαντώ Γαστεράτου βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές, καθώς αφού επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσοκομείο αντιμετωπίζει μία διαφορετική πραγματικότητα, προσέχοντας, πέρα από τον γιο της, την νεογέννητη κόρη της. Μπορεί το πρώτο της παιδί να ζηλεύει και γι' αυτό να ψάχνει τρόπους για να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του, όμως τις υπόλοιπες ώρες, περνούν αρμονικά τον χρόνο τους.

Την Πέμπτη 25/8, δηλαδή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της, από τη στιγμή που κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, που κοιμόταν φορώντας την μικροσκοπική του πάνα, ενώ έπειτα ανέβασε άλλη μία με τον γιο της, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έπαιζε με τα παιχνίδια του χωρίς να κάνει φασαρία, κατανοώντας την κατάσταση.

Στιγμές ευτυχίας για την Μαντώ Γαστεράτου και τα παιδιά της

Μαντώ Γαστεράτου - κόρη

Μαντώ Γαστεράτου - γιος

«Είναι τόσα πολλά...»

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο μιας και πλέον έχει τα πάντα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία πλέον έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της έχοντας πλέον και τα δύο της παιδάκια μαζί της, και δεν χορταίνει να τα κοιτάει μαζί.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, "βομβαρδίζεται" ακόμη από ευχές για τον ερχομό της κόρης της, ενώ μέσα από μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες αλλά να δώσει και ένα δικό της μήνυμα.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι