Ριζική αλλαγή για την Δανάη Μπάρκα - "Ξεφορτώθηκε" τα ράστα λίγο πριν βγει στον αέρα του MEGA

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ριζική αλλαγή για την Δανάη Μπάρκα -

Η Δανάη Μπάρκα στις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές το απόλαυσε όσο δεν παέι καθώς όπως βλέπαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή δεν άφησε θάλασσα για θάλασσα που να μην πήγε.

Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την καλούν πίσω καθώς σε πολύ λίγες ημέρες από τώρα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την συχνότητα του MEGA (δείτε εδώ πότε ξεκινάει). Φυσικά, οι ετοιμασίες πριν βγει στον αέρα συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τόσο για το πλατό της εκπομπής όσο και για την ίδια.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό την είδαμε να κάνει τα μαλλιά της ράστα, ωστόσο ήρθε η στιγμή που το συγκεκριμένο look αποτελεί πλέον παρελθόν για την ίδια μιας και έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της αλλά και στο χρώμα αφού επέλεξε την σοκολατί απόχρωση.

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα λίγο πριν βγει στον αέρα του MEGA

Aυτές τις παραγγελιές έκανε η Σταυροπούλου στη Μπάρκα πριν αρχίσει την εκπομπή της

Η Δανάη Μπάρκα είναι και αυτή σε περίοδο προετοιμασίας, αφού την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στο «Πάμε Δανάη», που κάνει πρεμιέρα. Και ενώ οι διακοπές για εκείνη τέλειωσαν, η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου φαίνεται να μην έχει πρόθεση να γυρίσει σύντομα, για αυτό και ζήτησε μερικές χάρες από την κόρη της, προτού επιστρέψει στο πλατό.

Η παρουσιάστρια πάντως δε φαίνεται να έχει πρόβλημα που επέστρεψε στη δουλειά, αφού πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι και γύρισε άκρως μαυρισμένη και πολύ ορεξάτη, κάνοντας μάλιστα και τις πρώτες της αναρτήσεις για την εκπομπή. Βέβαια δεν ξέρουμε πως θα τα συνδυάσει μετά από τόσες χάρες που ζήτησε η Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός λοιπόν θέλησε να εκμεταλλευτεί την επιστροφή της κόρης της στην πρωτεύουσα αποφασίζοντας να της ζητήσει μια μικρή χάρη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία και έγραψε στην κόρη της:

«Δαναάκι μου, μέχρι την άλλη εβδομάδα που αρχίζει το “Πάμε Δανάη” να σου ζητήσω μια χαρούλα; Ρίξε μια ματιά: στη γιαγιά, στα φυτά μου, στους “Μπαμπάδες με ρούμι” μήπως πας εσύ πρώτη πρόβα γιατί η θάλασσα μου φωνάζει μείνε λίγο ακόμα».

Η Δανάη Μπάρκα με τη σειρά της απάντησε στη μητέρα της με αρκετή δόση χιούμορ, γράφοντας: «Α, δε ζητάει πολλά, μια χαρά».

Οι χάρες που ζήτησε η Σταυροπούλου από την Μπάρκα