Επιτέλους! Η πρώτη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Love Island μετά την επίσημη ανακοίνωση

Backstage φωτογραφίες και βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέλους! Η πρώτη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Love Island μετά την επίσημη ανακοίνωση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται σύντομα στην Τενερίφη για τα γυρίσματα του Love Island, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ήδη δημοσιεύσει εδώ, ωστόσο πέρα από την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την συνεργασία τους, δεν είχε δημοσιεύει τίποτα άλλο για το ριάλιτι.

Την Παρασκευή 26/8, όμως, προχώρησε σε μία ανάρτηση που τα είχε όλα, καθώς κοινοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων για το επίσημο τρέιλερ, με την ίδια να διασκεδάζει με τους υπόλοιπους συνεργάτες, ποζάροντας στον φακό με τσαχπινιά.

Ο νέος ρόλος που καλείται να "υποδυθεί" είναι μία καινούρια πρόκληση για το μοντέλο, αλλά φαίνεται έτοιμη να πρσπαθήσει και να κατακτήσει και αυτόν τον στόχο της, προσθέτωντας άλλο ένα πράγμα στη λίστα με τα επιτεύγματά της, για την οποία μιλούσε κατά την συμμετοχή της στο GNTM.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Love Island

Στα ώπα ώπα την έχει η μητέρα της λίγο πριν το σόου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στα καλύτερά της τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη καθώς η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει πριν από λίγο καιρό.

Από την άλλη, η ίδια μετά από την ανακοίνωση πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται σιγά, σιγά για την παρουσίαση του ριάλιτι «Love Island» όπου έχει προκαλέσει σούσουρο καθώς οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν μεγάλη περιέργια για το πώς πρόκειται να είναι.

Φυσικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως η μητέρα της την έχει στα ώπα ώπα μιας και την έφτιαξε καφέ.

Ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου