Έτοιμη να γίνει μαμά η Έλενα Τσαγκρινού - Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλήθεια για την τραγουδίστρια

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμη να γίνει μαμά η Έλενα Τσαγκρινού - Η φωτογραφία που μαρτυρά την αλήθεια για την τραγουδίστρια

Η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς μετά την συμμετοχή της στη Eurovision, τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωής είναι τρελά ερωτευμένη με τον DJ Stephan και δεν το κρύβουν πια.

Η διάσημη τραγουδίστρια, παρά το γεγονός πως είτε δουλεύει είτε διασκεδάζει απολαμβάνοντας τις διακοπές της, προσπαθεί να διατηρεί μία ουσιώδη επαφή με το κοινό της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι την Πέμπτη 25/8 πραγματοποίησε ένα Q & A στο προφίλ της στο Instagram και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Η αποκάλυψη της Έλενας Τσαγκρινού για την απόκτηση παιδιών

Μία από αυτές αφορούσε και τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών στο μέλλον, με την ίδια να απαντά πως θα το ήθελε πολύ, ενώ δεν σχολίασε πολλά παραπάνω και δεν έδωσε λεπτομέρειες για το φύλο των παιδιών που ονειρεύεται να κρατήσει στην αγκαλιά της κάποια στιγμή ούτε και για το αν θα ήθελε σύντομα.

Έλενα Τσγκρινού

Αγνώριστη! Η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της που άφησε τους πάντες άφωνους

Η Έλενα Τσαγκρινού διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια βιώνει μια πολύ ευχάριστη περίοδο στην ζωή της καθώς έχει βρει ξανά τον έρωτα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ τρυφερές τους φωτογραφίες).

Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να εντυπωσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους με μια νέα της ανάρτηση. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω αποφάσισε να κάνει μια τεράστια ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει με το ξανθό, ωστόσο η Έλενα Τσαγκρινού αποφάσισε να αλλάξει καθώς έβαψε το μαλλί της μαύρο. Αναμφίβολα της ταιριάζει φουλ.

Έλενα Τσαγκρινού - Αλλαγή στα μαλλιά της Αλλαγή στα μαλλιά της Έλενας Τσαγκρινού Μαύρα μαλλιά για την Έλενα Τσαγκρινού