Γενέθλια για τη Γωγώ Μαστροκώστα - Έτσι της ευχήθηκε η κόρη της Βικτώρια

Ολόκληρη κοπέλα πλέον η κόρη της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τη Γωγώ Μαστροκώστα - Έτσι της ευχήθηκε η κόρη της Βικτώρια

Γενέθλια έχει σήμερα το πρώην μοντέλο Γωγώ Μαστροκώστα και κλείνει τα 52 της χρόνια παρ' ότι ο χρόνος δε φαίνεται να την ακουμπά. Ανάμεσα στις πολλές ευχές που έλαβε από φίλους και θαυμαστές ξεχώρισαν και οι ευχές της κόρης της Βικτώριας, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Τραιανό Δέλλα και δεν έχει καμία σχέση σήμερα με το κοριτσάκι που θυμόμασταν.

Και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν μαζί μαμά και κόρη, που φαίνεται να έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Οι δυο τους περπατούν αγκαλιά στη φωτογραφία και όπως θα διαπιστώσετε η κόρη έχει περάσει σε ύψος τη μαμά.

Οι ευχές της Βικτώριας Δέλλα για τα γενέθλια της Μαστροκώστα

Έγραψε λοιπόν η Βικτώρια Δέλλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Χρόνια πολλά μαμά μου, σε αγαπώ πολύ!».

Και τη συνόδευσε από μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιά.

Η Βικτώρια Δέλλα εύχεται για τα γενέθλια της μαμάς της Γωγώς Μαστροκώστα

Έτσι διατηρεί τέτοιο κορμί στα 52

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μια από τις Ελληνίδες celebrities που έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο αψεγάδιαστα σώματα. Μπορεί να είναι 52 ετών ωστόσο δείχνει να μην έχει περάσει από πάνω της αφού το σώμα της είναι απλά εκπληκτικό.

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο είναι εφικτό και μπορεί να το κάνει όποια γυναίκα θέλει να προσέχει τι τρώει καθημερινά, ενώ εξαιρετικά αποτελεσματική είναι και η διατροφή που ακολούθησε η Μαρία Κορινθίου η οποία πλέον έχει μείνει "μισή".

Αποκλειστική φωτογραφία της Γωγώς Μαστροκώστα

Πρωί:

Επιλέγει τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Σνακ:

Μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα

Μεσημέρι:

Το μεσημεριανό της συνήθως ετοιμάζεται από την ίδια και περιλαμβάνει λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Σνακ:

Το απόγευμα ως σνακ προτιμά ένα φρούτο εποχής.

Βράδυ:

Σαλάτα με μία κουταλιά λάδι.