Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία που τράβηξε ο Μανουσάκης με την ίδια στην αγκαλιά της κορούλας της

Ευτυχισμένες στιγμές για την παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία που τράβηξε ο Μανουσάκης με την ίδια στην αγκαλιά της κορούλας της

Στην καλύτερή τους περίοδο βρίσκονται η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη αφού έχουν την ευτυχία να απολαμβάνουν όμορφες ξεκούραστες στιγμές στην αγκαλιά της κόρης τους. Το ζευγάρι που μοιράζεται το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας άφησε για λίγο πίσω τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης και ταξίδεψε για τα Χανιά, εκεί όπου ο Μανουσάκης αποτύπωσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μαμάς και κόρης.

Οι τρεις τους περνούν καλά και δεν το κρύβουν, αφού το παιδί δεν αποτέλεσε φυσικά εμπόδιο στη σχέση τους ως ζευγάρι, αλλά αντίθετα τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Οι δυο τους πάντως ξεκλέβουν χρόνο για να κάνουν πράγματα και για τους ίδιους παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα και ο ίδιος μάλιστα την έβγαλε τις προάλλες και σε ρομαντικό δείπνο.

Η φωτογραφία της Ηλιάκη -Αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της κορούλας της

«While we were sleeping» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτησή της και μας έδειξε τη φωτογραφία που τράβηξε ο μπαμπάς Στέλιος Μανουσάκης.

Η Μαρία Ηλιάκη αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της κόρης της

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP / ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: ΙNSTAGRAM

Έτοιμη για δεύτερο παιδάκι;

Tο πρωί της Πέμπτης 4/8 η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο και αποκάλυψε πως χαρίζει τα ρούχα της κόρης της, Κατερίνας, μιας και πλέον δεν της κάνουν.

Παρόλα αυτά, πολλοί ήταν αυτοί που της πρότειναν να τα κρατήσει για το δεύτερο παιδάκι, με την παρουσιάστρια να απαντά την ίδια στιγμή και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμα μωράκι.

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου “κράτα τα για το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα.

Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα» , είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.