''Ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος...'' - Η παραδοχή της Χαράς Παππά του GNTM για την κατάθλιψη

Συγκλονίζει με τη δύναμη ψυχής της το γνωστό μοντέλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος...'' - Η παραδοχή της Χαράς Παππά του GNTM για την κατάθλιψη

Την Χαρά Παππά τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου και κατάφερε να φτάσει μέχρι και την τετράδα. Η κοπέλα σπάνια μιλάει για τα προσωπικά της, ωστόσο δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει ότι πάσχει από κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα σε Q&A που έκανε στο Instagram δε δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση follower της σχετικά με το πως διαχειρίζεται την κατάθλιψη.

Η κοπέλα πέρα από το GNTM έγινε γνωστή και στη δική μας χώρα αλλά και στην Τουρκία, λόγω της σχέσης της με τον πολύ γνωστό ηθοποιό Μπουράκ Χακί, που όμως ανήκει στο παρελθόν, αφού έχει προχωρήσει στη ζωή της. Πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν ωστόσο στο να επαναφέρουν ξανά και ξανά στη συζήτηση αυτή την περίοδο στη ζωή της με την ίδια να αντιδρά.

Η εξομολόγηση της Χαράς Παππά για την κατάθλιψη που βιώνει

Τη ρώτησε λοιπόν ένας follower στο q&a της :

«Πώς πας με την κατάθλιψη; Είσαι δύναμη να ξέρεις» με την ίδια να απαντά:

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάτι μέσα του έχει τεράστια δύναμη! Η διάθεσή μου είναι ελεγχόμενη τον τελευταίο καιρό… το άγχος είναι που με βασανίζει παραπάνω! Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που δεν είχα κάτι να με αγχώνει όντως μέσα στην ημέρα και παρόλα αυτά ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος στο στήθος σαν να έχω ξεχάσει κάτι να κάνω… Και με έχει κουράσει πολύ που τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί… Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι».

Η παραδοχή της Χαράς Παππά για την κατάθλιψη που βιώνει

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με το νέο της σύντροφο

Το μοντέλο πλέον βιώνει τον απόλυτο, όπως λένε άτομα από τον στενό τους κύκλο, έρωτα στα μάτια του Στέφανου Τσαγκαράκη, με τον οποίο περνούν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι καθώς είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Reallife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, δεν αποκλείεται το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι να ταξιδέψει και μέχρι την Ηγουμενίτσα, τη γενέτειρα της Χαράς Παππά, ενώ η συγκατοίκηση είναι ένα ενδεχόμενο που το ζευγάρι εξετάζει σοβαρά καθώς και οι δυο αισθάνονται έτοιμοι να δοκιμαστούν σε περισσότερα πράγματα. Άλλωστε, η ανάγκη τους να είναι συνέχεια μαζί υπερνικά κάθε δεύτερη σκέψη.

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της η Χαρά Παππά