Κυκλοφόρησε η είδηση πριν από λίγο - Μεγάλες χαρές για τη Φαίη Μαυραγάνη

Στον αέρα το trailer της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κυκλοφόρησε η είδηση πριν από λίγο - Μεγάλες χαρές για τη Φαίη Μαυραγάνη

Πέρασαν 11 χρόνια, ωστόσο η Φαίη Μαυραγάνη επέστρεψε στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του καναλιού), εκεί όπου θα αναλάβει την εκπομπή «Στούντιο με Θέα» τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχώρησε πριν από λίγους μήνες από το Open και πλέον είναι έτοιμη να κάνει μία νέα αρχή στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την εκπομπή «Στούντιο με θέα». Ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε πριν από μια δεκαετία ο σύζυγός της, Νίκος Μάνεσης. Σε αυτήν την εκπομπή μάλιστα ήταν συμπαρουσιάστρια και αυτή η εκπομπή τους έφερε κοντά με κατάληξη φυσικά τον μακρόχρονο γάμο τους και τα δύο τους παιδιά.

Το trailer της εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη

«Η @fei_mauragani επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο δικό της #StudioMeThea! Εδώ, κάθε σαββατοκύριακο θα μοιράζεται ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του ΑΝΤ1.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Το αντίο της στο Open

Η εκπομπή του OPEN, «Τώρα ό,τι συμβαίνει» έριξε αυλαία στις 31/7 με την δημοσιογράφο, Φαίη Μαυραγάνη να είναι αρκετά συγκινημένη καθώς μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια στον σταθμό αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της.

«Ένας κύκλος εννέα χρόνων, από το Epsilon ξεκινώντας μέχρι σήμερα στο Open, έφτασε στο τέλος του. Ένας αγώνας με χαρές, συγκινήσεις, ευχάριστα πράγματα αλλά και δύσκολα, όπως και διακρίσεις πολλές, τελειώνει εδώ και θα συνεχίσουμε αλλού το Σεπτέμβριο.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μας αγάπησε και μας στήριξε, τους ανθρώπους μας που έκαναν το ρεπορτάζ, τους δικούς μας ιδιαίτερους ανθρώπους, που για μένα είναι αυτοί εδώ, οι συνεργάτες μου. Με στήριξαν και το ανταποδίδω. Ευχαριστώ και τα κορίτσια του μακιγιάζ, εκείνα που μας φρόντιζαν τα μαλλιά και την εικόνα μας γενικά.

Ευχαριστώ, φυσικά, τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Παναγιωτόπουλο για τη στήριξη. Ένα πράγμα θα πω ακόμη. Αν λένε καλό λόγο για σένα, είναι γιατί τον αξίζεις. Άκουσα πολλά καλά λόγια και σας ευχαριστώ».