Εκείνη είναι 36 και εκείνος... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας του Νίκου Ηλιόπουλου με την Ελένη Βαΐτσου

Είναι μαζί και ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 36 και εκείνος... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας του Νίκου Ηλιόπουλου με την Ελένη Βαΐτσου

Ένα νέο ζευγάρι έχει προκύψει στην ελληνική showbiz και δεν είναι άλλο από τον Νίκο Ηλιόπουλο και την Ελένη Βαΐτσου. Οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί τις μέρες τους, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησαν και ένα υπέροχο ταξίδι στο Λος Άντζελες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το ζευγάρι προς το παρόν θέλει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ευτυχία τους δύσκολα κρύβεται.

Η Ελένη Βαΐτσου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Μπρούσκο», ενώ πιο πρόσφατα την είδαμε στην σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Η διαφορά ηλικίας Βαΐτσου - Ηλιόπουλου

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και μάλιστα έχουν καταφέρει να τα βρουν ακόμα και στο θέμα της ηλικίας μιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος, έχει γεννηθεί στις 19 Νοέμβρη του 1983 και άρα είναι 39 ετών, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1986 και είνια 36 ετών.

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: Instagram @iliopoulos_nikos, @vaitsou_eleni

Ποιος είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz.

Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Νίκος Ηλιόπουλος κατέχει, όπως έχουμε διαβάσει στην Espresso, τη θέση του head of digital της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας protothema.gr. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στα έξι χρόνια που κατέχει τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών.

Οι συνεργάτες τους έχουν να πουν για αυτόν μόνο τα καλύτερα, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και τα ταλαντούχο επιχειρηματία, με απίθανο χιούμορ. Ο ίδιος είναι δαιμόνιος στις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και έχει επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμη και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού.