Χλιδάτες διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Το πρωινό μέσα στην ιδιωτική πισίνα

Ζει στο έπακρον τις διακοπές της λίγο πριν επιστρέψει στην εκπομπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χλιδάτες διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Το πρωινό μέσα στην ιδιωτική πισίνα

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου θα επιστρέψει στην εκπομπή της, το «Χαμογέλα και Πάλι» (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), ωστόσο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι της μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται μαζί με τους γιούς της στη Ρόδο, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο που τους παρέχει τα πάντα. Η παρουσιάστρια χαλαρώνει, και γεμίζει μπαταρίες καθώς μπροστά της έχει μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά.

Το χλιδάτο πρωινό της Σίσσυς Χρηστίδου σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο που έχει επιλέξει η Σίσσυ Χρηστίδου για τη διαμονή της στη Ρόδο, έχει προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στην φιλοξενία των επισκεπτών του. Η παρουσιάστρια μένει σε ένα δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα, ενώ πριν λίγες ώρες απόλαυσε το πρωινό της μέσα σε αυτή.

Πλουσιοπάροχο και λαχταριστό, το πρωινό της Σίσσυς Χρηστίδου επιπλέει μέσα στην πισίνα και η ίδια δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Χτυπάει το κουδούνι και να σου το floating breakfast! Σαν αυτά που βλέπουμε στο Instagram», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Σίσσυ Χρηστίδου ιδιωτική πισίνα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @sissychristidou
Σίσσυ Χρηστίδου πρωινό
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @sissychristidou

Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο που μένει η Σίσσυ Χρηστίδου στη Ρόδο

Η παρουσιάστρια χαλαρώνει λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, ενώ καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ξενοδοχείο όπου μένει λέγεται Gennadi Grand Resort και κάθε χώρος του είναι απλά εντυπωσιακός, ενώ διαθέτει όλες τις ανέσεις για τους πελάτες του.

Παρακάτω έχουμε κάποιες ενδεικτικές τιμές των δωματίων του ξενοδοχείου για τρία βράδια μέσα στον Σεπτέμβρη. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως οι τιμές αυτές αλλάζουν ανάλογα με τα άτομα που μένουν στο δωμάτιο και ανάλογα με τις παροχές που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Σίσσυ Χρηστίδου ΡόδοςΣίσσυ Χρηστίδου ξενοδοχείο Ρόδος

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @sissychristidou