Εκείνη στην Αθήνα ενώ εκείνος... - Πού βρίσκεται ο Φίλιππος Τσαγκρίδης λίγο μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου

Καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια για τον επιχειρηματία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη στην Αθήνα ενώ εκείνος... - Πού βρίσκεται ο Φίλιππος Τσαγκρίδης λίγο μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου να ξεκίνησαν με άλλα σχέδια το καλοκαίρι τους, ο νέος χωρισμός τους ωστόσο έφερε νέα δεδομένα και για τους δύο. Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε τις διακοπές της με τους φίλους της, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να βρίσκεται διακοπές με νέα σύντροφο (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Βέβαια τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Η Κατερίνα Καινούργιου από τη μεριά της έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του Super Κατερίνα (δείτε εδώ για πότε έχει προγραμματιστεί).

Πού βρίσκεται και τι κάνει ο Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί κατά κανόνα να μην είναι πολύ ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο πριν από λίγες ώρες, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία από το εστιατόριο που επισκέφθηκε στην Κρήτη.

Ως λάτρης του καλού φαγητού, ο επιχειρηματίας έκανε την έρευνά του και επισκέφθηκε τα καλύτερα στο πανέμορφο νησί.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κρήτη

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Έδωσε απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη - Τα είπε όλα με μία φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου

Πολλές είναι οι φήμες που αφορούν την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου και τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τον τελευταίο καιρό και έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει για όλους και για όλα μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην σύντροφός της βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με νέο σύντροφο εκείνη πέρασε τις διακοπές της στην Πάρο μαζί με τις κολλητές της (δείτε εδώ το βίντεό τους) και προσπάθησε να αφήσει πίσω της μία επεισοδιακή χρονιά.

Όταν λοιπόν κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε που βρίσκεται ο Κίτον, το προηγούμενο σκυλάκι της, εκείνη απάντησε: «Είναι πολύ καλά, μεγαλώνει με τον Φίλιππο».

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός