Είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν 2 κόρες - Η τρυφερή ανάρτηση της Αναστασοπύλου για τον Φώτη Μπερνάρντο

«Η υπόσχεση που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν 2 κόρες - Η τρυφερή ανάρτηση της Αναστασοπύλου για τον Φώτη Μπερνάρντο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει φτιάξει την οικογένεια των ονείρων της μαζί με τον σύζυγό της Φώτη, οι οποίοι έχουν δύο κόρες για τις οποίες η ζωή τους έχει αποκτήσει άλλο νόημα τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι εκεί, όπου στεγάζεται ο έρωτάς τους, ο οποίος φουντώνει αντί να σβήνει. Οι δύο τους είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια και μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε η ηθοποιός το Σάββατο 27/8 έκανε γνωστό το πρώτο τους ραντεβού αλλά και τι κάνουν κάθε χρόνο στην επέτειο αυτού.

Η επέτειος γνωριμίας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της

«9 χρόνια πριν σαν σήμερα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα, την ίδια ώρα έχουμε ραντεβού στο ίδιο μέρος. Κι έτσι ερωτευόμαστε απ' την αρχή ξανά. Η υπόσχεση που δώσαμε ήταν να μην πληγώσουμε ο ένας τον άλλο.

Και κάθε μέρα εδώ και 9 χρόνια η μόνη μας έννοια είναι αυτή. Αυτό είναι η αγάπη μας. Να προσέχουμε ο ένας την ψυχή του άλλου».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φωτης
Πηγή φωτογραφίας:  penelopeanastasopoulou - instagram

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝDP

Η τρυφερή σχέση με την κορούλα της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα και να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα αλλά το πιο σημαντικό για εκείνη είναι η οικογένεια της και φυσικά τα παιδάκια της.

Είναι πολύ τρυφερή μανούλα και της αρέσει να κάνει διάφορα πράγματα μαζί τους, όταν βέβαια της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της. Με μια ανάρτηση, που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Πέμπτη 25/8 είδαμε πως έχει μεγαλώσει πολύ, αφού ήρθε η ώρα να πάει στο μεγάλο σχολείο και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από τώρα.

«Εμείς θα πάμε πρώτη Δημοτικού και ξύνουμε μολύβια από τώρα».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Κόρη