Νέα αρχή για την Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό της - Η ανανέωση φαίνεται στο χαμόγελό της

Στα καλύτερά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νέα αρχή για την Έλενα Ασημακοπούλου μετά τον χωρισμό της - Η ανανέωση φαίνεται στο χαμόγελό της

Η Έλενα Ασημακοπούλου έχει αποφασίσει να ζει τη κάθε στιγμή, που τη κάνει χαρούμενη και έτσι από τη νέα σεζόν αποφάσισε να κάνει δημιουργικά και καινούργια πράγματα.

Ένα από αυτά θα είναι η συμμετοχή της στη νέα σειρά ''Άγρια Γη'', η οποία από το trailer και μόνο, που έχει κυκλοφορήσεις αναμένεται να είναι πολύ δυνατή. Μέσα από ένα fanpage στο instagram έγινε γνωστό, πως η επίσημη φωτογράφιση έχει ξεκινήσει με την ηθοποιό να είναι στα καλύτερά της, με ένα λευκό κοστούμι.

Η Έλενα Ασημακοπούλου στη φωτογράφιση για την ''Άγρια γη''

Ασημακοπούλου νέο σίριαλ
Πηγή φωτογραφίας: Instagram - alexandrosdavilas_only
Ασημακοπούλου - Άγρια Γη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram - alexandrosdavilas_only

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Το trailer της σειράς που θα συμμετέχει η Ασημακπούλου

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη» ετοιμάζεται να βγει σύντομα στις οθόνες μας και το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες. Η ιστορία έχει να κάνει με επιστροφές από το παρελθόν κρυμμένα μυστικά, ανάγκη για δικαίωση και δίψα για εκδίκηση. Ο σταθμός έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κλείσει μια πολύ δυνατή ομάδα ηθοποιών που θα βοηθήσουν με την παρουσία τους στην εκτόξευση της σειράς.

Μία από αυτούς θα είναι και μια πολύ γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα απασχόλησε τα μέσα με τον χωρισμό - βόμβα της μετά από πολλά χρόνια γάμου και ένα παιδί. Ακόμα ένα μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNMT και μάλιστα έφτασε πολύ μακριά, ετοιμάζεται να κάνει στροφή στην καριέρα της και να τη δούμε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Στην πλοκή της σειράς βρίσκεται ένας άντρας που επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.