Μέσα στη φύση γεμάτο με ξύλινα στοιχεία - Η Οικονομάκου χαλαρώνει στο τεραστίων διαστάσεων μπαλκόνι της στην Αθήνα

Επέστρεψε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μέσα στη φύση γεμάτο με ξύλινα στοιχεία - Η Οικονομάκου χαλαρώνει στο τεραστίων διαστάσεων μπαλκόνι της στην Αθήνα

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε ένα γεμάτο καλοκαίρι με ταξίδια σε πολλά όμορφα μέρη, πολυσύχναστα και μη σε όλη την Ελλάδα. Τελευταίος της σταθμός ήταν η Κρήτη, την οποία και αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου 27/8.

Στη συνέχεια της ημέρας, η ηθοποιός έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνοντας πως οι διακοπές τελείωσαν για την ώρα επιστρέφοντας στη βάση της, στην Αθήνα. Από το μπαλκόνι μας έδειξε μια χαλαρή στιγμή της, στο οποίο επικρατούν τα ξύλινα στοιχεία με μοντέρνες καρέκλες και τραπέζι.

Το υπέροχο μπαλκόνι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Αθήνα

Οικονομάκου μπαλκόνι

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Μια βραδιά στο ονειρικό ξενοδοχείο του συζύγου της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Από την άλλη, κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Άραγε πόσο κοστίζει μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Κιβωτός Σαντορίνη

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση…

Κιβωτός - Σαντορίνη

Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Σαντορίνη - Κιβωτός