Πολύ ευχάριστα νέα για τη Δέσποινα Βανδή - ''Έσκασαν'' πριν από λίγο

Πάει ''σφαίρα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τη Δέσποινα Βανδή  - ''Έσκασαν'' πριν από λίγο

Με μια πολύ πρόσφατη ανάρτηση η Δέσποινα Βανδή παραπονέθηκε μιας και το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και η τραγουδίστρια θα πρέπει να επιστρέψει στη νέα σεζόν και στους έντονους ρυθμούς της ζωής της.

Με μια ανάρτηση στο instagram το Σάββατο 27/8 έκανε γνωστό, πως οι εμφανίσεις της δεν σταματούν ξεκινώντας έναν πολύ δυναμικό Σεπτέμβρη με το live, που θα κάνει σε νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου στις 9 του μήνα. Φυσικά και είναι έτοιμη, αφού ό,τι και να λέει όταν πιάνει το μικρόφωνο βρίσκει τον εαυτό της.

Ανακοινώθηκε νέα εμφάνιση για τη Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή εμφάνιση

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Έχει γίνει viral το βίντεο της Δέσποινας Βανδή με ατάκα της

Στην Πάρο βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή παρέα με τον Βασίλη Μπισμπίκη προκειμένου να απολαύσουν τις στιγμές χαλάρωσής τους μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις (δείτε εδώ βίντεό τους που τα λέει όλα). Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια συναντήθηκε και με τον πολύ καλό της φίλο, Δημήτρη Γαλάνη με τον οποίο διατηρεί φιλία χρόνων.

Μάλιστα, και οι δυο φίλοι είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα insta story στο οποίο την βλέπουμε να λέει χαρακτηριστικά στον φίλο της και ηθοποιό: «Τι θα κάνουμε χωρίς εσένα αύριο;», και εκείνος της απαντάμε ερώτηση: «Τι θα κάνετε;». Έτσι, η τραγουδίστρια απάντησε επίσης με χιούμορ: «Πάρτι!» όπου ξέσπασαν σε γέλια και οι δύο.