Θα αποφασιστεί μέσα στην εβδομάδα - Εξελίξεις με την Κατερίνα Καραβάτου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα αποφασιστεί μέσα στην εβδομάδα - Εξελίξεις με την Κατερίνα Καραβάτου

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε το κοινό μέσα από την εκπομπή «Τι λες Τώρα», η οποία δε θα προβάλλεται την επόμενη σεζόν στο Mega (δείτε εδώ πώς θα αξιοποιήσει το κανάλι αυτή τη ζώνη). Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της παρουσιάστριας.

Πολλά έχουν ακουστεί ωστόσο η ίδια δεν έχει πάρει θέση, ενώ περιμένει υπομονετικά μέχρι να βρει κάτι που θα της ταιριάζει τέλεια.

Η εκπομπή που ακούγεται πως θα αναλάβει η Κατερίνα Καραβάτου

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real, η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης προκρίνει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη Λέξη» με στόχο να το εντάξει στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται στις 19:00.

Κατερίνα Καραβάτου εκπομπή ΕΡΤ
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @katerinakaravatou

Πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν πως για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού έπεσε στο τραπέζι το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Η πρώην παρουσιάστρια του Mega φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους επικρατέστερους, ωστόσο, ισχυρή υποψηφιότητα που συγκεντρώνει πολλές θετικές εισηγήσεις εντός ΕΡΤ, έχει και ένας άνδρας ηθοποιός. Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το πρόσωπο που θα... πει τη λέξη στην ΕΡΤ.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Οι δηλώσεις της Καραβάτου μετά το φινάλε του Τι λες τώρα

Αυλαία έριξε η εκπομπή Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 (δείτε τι τηλεθέαση έκανε) με την Κατερίνα Καραβάτου να αποχαιρετά το τηλεοπτικό της κοινό. Μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασε με το διαζύγιο της, τον κορωνοϊό και το θάνατο της μαμάς της, ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Μετά λοιπόν το φινάλε, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μιλώντας για τα συναισθήματα της και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Πολύ ωραία νιώσαμε. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή και ήμουν ανάμεσα σε φίλους. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Αφού επιβεβαίωσε ότι το «Τι λες τώρα!» δεν θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια ανέφερε πως «για του χρόνου συμβαίνουν πολλά πράγματα είναι πάγια τακτική αυτή».

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.