Έκτακτες εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα - Η απόφαση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Ανατροπή λίγο πριν την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτες εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα - Η απόφαση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ταξίδι αναψυχής στο Λονδίνο (δείτε εδώ φωτογραφία του) ωστόσο στην Αθήνα οι εξελίξεις με το Πρωινό τρέχουν. Ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν, ενώ πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τη Δούκισσα Νομικού η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του έμπειρου παρουσιαστή.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του. Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, σύσσωμη η ομάδα του Πρωινού πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφισή της (δείτε εδώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό) και όπως όλα δείχνουν, όλα είναι έτοιμα για να ανάψουν και επίσημα τις μηχανές τους.

Τα νέα δεδομένα για το Πρωινό του Λιάγκα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, το Πρωινό δε θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου απέναντι δηλαδή από τη Φαίη Σκορδά όπως είχε αρχικά ειπωθεί αλλά στις 5 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις εκπομπές του Mega και του ALPHA.

Δούκισσα Νομικού ΑΝΤ1

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Η πρώτη σύσκεψη του Πρωινού χωρίς τη Σκορδά - Σύσσωμη η νέα ομάδα του Γιώργου Λιάγκα

H νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και πλέον άτομα, που εργάζονται ανεξαιρέτως στα κανάλια έχουν επιστρέψει στη βάση τους και βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις και συζητήσεις.

Σε ό,τι αφορά τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, που έχει ως μπροστάρη στην παρουσίαση τον Γιώργο Λιάγκα, όσο να ναι υπάρχει μια αγωνία για το πως θα ανταποκριθεί μετά την ηχηρή απουσία της Φαίης Σκορδά. Για το λόγο αυτό, τόσο από τον ίδιο όσο και από τη μεριά του σταθμού δε θέλουν να ξεφύγει τίποτα και έτσι η νέα ομάδα ξεκίνησε από την Τετάρτη 24/8 κιόλας συσκέψη.

Το βίντεο δημοσίευσε στο instagram ο ίδιος ο Γιώργος, περικυκλωμένος από νέους και παλιούς συνεργάτες, χωρίς ωστόσο να έχει όλα τα πρόσωπα, ακόμα και αυτά, που ''έφαγε'' από τη Φαίη.

«Loading!!».