Άνθρωπος με Α κεφαλαίο ο Πλούταρχος - Τον χειροκροτούσε όλο το στάδιο

Η πράξη που τον πήγε ακόμα πιο ψηλά στα μάτια των θαυμαστών του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άνθρωπος με Α κεφαλαίο ο Πλούταρχος - Τον χειροκροτούσε όλο το στάδιο

Σε συνέχεια της μεγάλης του επιτυχίας ο Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται αυτές τις μέρες σε περιοδεία με τα παιδιά του Γιώργο και Κατερίνα με τελευταίο σταθμό τη Μυτιλήνη. Εκεί ο τραγουδιστής απέδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής του όταν σήκωσε στη σκηνή τη νεαρή Αλεξάνδρα, η οποία από πολύ μικρή διαγνώστηκε με σπαστική τετραπληγία και παράλυση.

Ο Πλούταρχος έχει τη χαρά πέρα από τη δική του καριέρα να καμαρώνει και τα δύο του παιδιά να ανθίζουν μουσικά, καθώς και οι δύο έχουν κάνεις τις πρώτες τους δισκογραφικές δουλειές. Στην ίδια συναυλία είχε τη χαρά να τραγουδήσει χέρι με την Κατερίνα Κακοσαίου, και να τους χειροκροτεί όλο το στάδιο.

Η στιγμή που ο Γιάννης Πλούταρχος σηκώνει το τετραπληγικό κορίτσι

Η Αλεξάνδρα που σήμερα είναι 22 χρονών ασχολείται με τη μουσική ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για να παρακολουθήσει τη συναυλία του. Ο γνωστός τραγουδιστής όταν αντιλήφηκε την παρουσία της, την πλησίασε και αφού της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, γονάτισε μπροστά της τραγουδώντας το “Κατέβα λίγο να σε δω”.

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: NDP

Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του που είναι μαζί πάνω από είκοσι χρόνια

Ο Γιάννης Πλούταρχος, γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 στη Μαυρόγεια Βοιωτίας, ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό. Για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζάκι στον Κορυδαλλό. Μέχρι σήμερα έχει σημειώσει μία από τις πιο εντυπωσιακές καριέρες στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο αγαπημένο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχει αποκτήσει 5 παιδιά μαζί με την σύζυγό του, Μαρία Κακοσαίου. Οι δυο τους μετρούν πάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας και κάθε φορά που ο Γιάννης Πλούταρχος μιλάει για εκείνη, στάζει «μέλι».

Γιάννης Πλούταρχος σύζυγος

«Η μάνα με γέννησε, η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου όμως είναι η γυναίκα μου, η Μαρία. Με αυτή έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη, εκτός από τη γυναίκα μου αυτή τη στιγμή.

Η μάνα με είχε μέχρι τα 17, 18 μου χρόνια, μετά με είχε γυναίκα μου. Η Μαρία είναι ηρωίδα στα μάτια μου. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό που κάνει. Οι σχέσεις περνάνε δια πυρός και σιδήρου, χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, περάσαμε και τις ανασφάλειές μας, περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς», είχε εξομολογηθεί πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του.

«Ως οικογενειάρχης, τουλάχιστον, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορώ να το κρίνω, να το βάλω σε μια ζυγαριά. Νομίζω ότι τα ‘χω καταφέρει καλά. Τώρα, πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατί έχω ακόμα μικρά παιδιά, θα το δείξει η πορεία της ζωής, όταν θα έρθει η ώρα να κάνω τον απολογισμό», κατέληξε.