Ελαφρώς βαμένη με μουσταρδί φόρεμα - Η Μάρα Ζαχαρέα ταξίδεψε στη Ρώμη λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Το γλυκό που απόλαυσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελαφρώς βαμένη με μουσταρδί φόρεμα - Η Μάρα Ζαχαρέα ταξίδεψε στη Ρώμη λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Η Μάρα Ζαχαρέα αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έτσι μετά τη λήξη της εκπομπής της φρόντισε να περάσει ένα γεμάτο και ανέμελο καλοκαίρι. Μετά τα μπάνια που έκανε στα Κουφονήσια σειρά αυτή τη φορά είχε μια εξόρμηση στο εξωτερικό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε η δημοσιογράφος την απόδραση της στην Ιταλία και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί το γλυκό, που απόλαυσε στη Ρώμη και της άρεσε πολύ. Για άλλη μια φορά, ήταν κομψή και λιτά ντυμένη με ένα ωραίο μουσταρδί φόρεμα.

Το ταξίδι της Μάρας Ζαχαρέα στην Ρώμη

Ζαχαρέα Ρώμη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram - marazaharea

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Λίγα λόγια για την Μάρα Ζαχαρέα

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες και απέκτησε master Δημοσιογραφίας και Μέσων Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου. Ξεκίνησε την καριέρα της με τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στον ραδιοφωνικό σταθμό Δίαυλος 10 που εξέπεμπε στους 92.8 FM μέχρι το κλείσιμο του το 2001 (πρώην Ράδιο Ανατολικός 92.8 καμιά σχέση με τον ομώνυμο σταθμό του πρώην εκδοτικού ομίλου Παρατηρητής στη Θεσσαλονίκη).

Ακολούθησαν οι εφημερίδες «Πρώτη» και Ελεύθερος Τύπος. Έκανε πολιτικό ρεπορτάζ στον 902 TV στην εφημερίδα Επικαιρότητα και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Το 2001 ξεκίνησε να παρουσιάζει το δελτία ειδήσεων στο ίδιο κανάλι καθώς και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τον Μάιο του 2004 και για ένα χρόνο. Ακολούθησε η ενημερωτική εκπομπή 42 λεπτά.

Η ανακοίνωση του STAR για την Μάρα Ζαχαρέα

Από τον Σεπτέμβριο του 2006 παρουσίαζε μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Από τις αρχές του 2007 και με την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου από τον Alpha διατηρεί ενεργό ρόλο αυτή τη φορά ως βασική σχολιάστρια του δελτίου μαζί με τον Νίκο Κακαουνάκη με κεντρικό παρουσιαστή τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Τον Μάρτιο του 2007 παραιτήθηκε από τον Alpha όπου επέστρεψε και πάλι μετά από δύο εβδομάδες.

Από τις 16 Αυγούστου έως τις 14 Δεκεμβρίου που παραιτήθηκε, παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Alpha (και μόλις δύο εβδομάδες ως δίδυμο με την Έλλη Στάη, που ανέλαβε την παρουσίαση από τον Ιανουάριο του 2008). Από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι το καλοκαίρι του 2013 παρουσίαζε ραδιοφωνική εκπομπή στον Δίεση 101.3 του Star Channel. Το 2013 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR με σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το 2016, μετά την αποχώρηση του δεύτερου, η Μάρα Ζαχαρέα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και τον Οκτώβριο του 2017 αναλαμβάνει την Διεύθυνση Ειδήσεων του STAR.

Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και πρώην Υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Έχει ένα γιο και μία κόρη.