Ξεχώρισε σε όλη τη βάφτιση - Η Μενεγάκη πήγε σε κάλεσμα με πολύχρωμο και πολύ μακρύ φόρεμα

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεχώρισε σε όλη τη βάφτιση - Η Μενεγάκη πήγε σε κάλεσμα με πολύχρωμο και πολύ μακρύ φόρεμα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά από τις διακοπές, που έκανε στην Άνδρο και σε άλλα νησιά οικογενειακώς με το σκάφος. Στη βάση της, τη βλέπουμε πλέον αφού βοηθάει με τον τρόπο της για να είναι όλα έτοιμα σιγά σιγά για την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια σε ένα διάλειμμα από τις τελευταίες λεπτομέρειες, που τρέχουν βρέθηκε την Κυριακή 28/8 σε βάφτιση συνεργάτιδας της, με την οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε δημοσιεύοντας στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά ήταν υπέρλαμπρη διαλέγοντας ένα μακρύ και πολύχρωμο φόρεμα με τα μαλλιά της να είναι κυματιστά και αέρινα.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη σε βάφτιση συνεργάτιδας της

Μενεγάκη βάφτιση

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΑΦΙΑ: NDP

Το πραγματικό ποσό που δίνει η Ελένη Μενεγάκη στην νταντά των παιδιών της

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» βρίσκεται πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της μιας και θα την δούμε και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA όσο και στα προσωπικά της. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι αρκετά χρόνια στην showbiz ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η ίδια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί. Μάλιστα, όποτε δεν έχει κάποια υποχρέωση στην Αθήνα η ίδια μαζί με την οικογένειά της ταξιδεύουν ως την Άνδρο όπου είναι ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί τα παιδιά της να έχουν μεγαλώσει αρκετά και να έχουν αποκτήσει και την δική τους σύντροφο (δείτε εδώ την κούκλα κοπέλα του Άγγελου Λάτσιου με αναλογίες μοντέλου) ωστόσο ακόμη και τώρα που είναι λογικό να έχει ένα άτομο να προσέχει τα παιδιά της, η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιλέξει να έχει μια κατάλληλη νταντά για να τα προσέχει. Συγκεκριμένα, τον μήνα ως μισθό παίρνει 900 ευρώ