Ψηλός, μαυρισμένος με κορμί 25αρη - Τραβάει πολλά βλέμματα ο αδερφός της Ρούλας Κορομηλά

Μοιάζει με την παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ψηλός, μαυρισμένος με κορμί 25αρη - Τραβάει πολλά βλέμματα ο αδερφός της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια από τις εκπομπές της αλλά και μέσα από την παρουσία της στα social media, πως είναι πολύ δοτική και στοργική με αγαπημένους της φίλους αλλά και τα πρόσωπα της οικογένειας της.

Ένα από αυτά λοιπόν, είναι ο αδερφός της ο Θανάσης τον οποίο δε βλέπουμε καθόλου συχνά και το μόνο, που ξέρουμε για εκείνον είναι πως είναι μικρότερός της. Η παρουσιάστρια του έχει μεγάλη αδυναμία και τον καλεί σπίτι της με σκοπό να τον περιποιηθεί.

Έτσι λοιπόν, τον βλέπουμε στη βεράντα και στον καναπέ του σπιτιού της να χαλαρώνει, χωρίς μπλούζα. Είναι πολύ γοητευτικός και θα δέχεται σίγουρα βλέμματα, αλλά η μεγαλύτερη θαυμάστρια του είναι η κόρη του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και η Ρούλα.

Αδερφός Κορομηλά

Ρούλα - Αδερφός

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - roulakoromila

Από εκεί κατάγεται η Ρούλα και ο Θανάσης

Η Θεοδώρα (Ρούλα) Κορομηλά είναι παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει τιμηθεί με πολλά τηλεοπτικά βραβεία και είναι γνωστή ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια.

Η Ρούλα γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1957[στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ σπούδασε γραμματέας. Έχει δυο αδέλφια, την Λένα και τον Θανάση.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση,ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Το 1991, και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή Μια καλημέρα είναι αυτή, μεταπήδησε στον νεοσύστατο τότε σταθμό ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον Πρωινό Καφέ. Από την συγκεκριμένη εκπομπή που είχε αξιοσημείωτη επιτυχία, στα τρία χρόνια που την παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά "παρέλασαν" οι σημαντικότερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο. Στην ίδια εκπομπή, την παρουσιάστρια διαδέχτηκαν αργότερα η Πόπη Χατζηδημητρίου, η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, το δίδυμο Κατερίνα Ζαρίφη - Νίκος Μουτσινάς και η Βίκυ Καγιά. Επίσης, το 1992 στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε να παρουσιάζει το πρώτο σόου της ελληνικής τηλεόρασης με τον τίτλο Ciao ANT1.

Η καταγωγή και η ζωή της Ρούλας Κορομηλά

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ο πρώτος της σύζυγος, με τον οποίο γνωρίστηκε το 1981, παντρεύτηκε το 1988 και πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα. Το 2000 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους εφτά χρόνια αργότερα. Γνωστή είναι η σχέση της με τον Ιταλό τηλεσκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, η οποία διήρκεσε έξι χρόνια.

Έχει τιμηθεί με πολλά τηλεοπτικά βραβεία και είναι γνωστή ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια