Ολόσωμη φωτογραφίας της στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης - Με μικροσκοπικό θαλασσί μαγιό η Ιωάννα Τούνη

Η πιο hot mama!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολόσωμη φωτογραφίας της στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης - Με μικροσκοπικό θαλασσί μαγιό η Ιωάννα Τούνη

Τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Είναι πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες έμαθαν και το φύλο του μωρού με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η αγαπημένη instagrammer το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαν με φίλους και σκάφος στη πανέμορφη Ύδρα. Απόλαυσαν το μπάνιο τους, έφαγαν και διασκέδασαν.

Η φωτογραφία της Τούνη με μπικίνι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης

Από τις φωτογραφίες που είδαμε, η Ιωάννα σίγουρα κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο hot mama της ελληνικής showbiz. Η εγκυμοσύνη την έχει γλυκάνει πάρα πολύ και η κοιλίτσα της πηγαίνει. Η ανάρτηση της λοιπόν, με θαλασσί μπικίνι είναι απίστευτη.

Ιωάννα Τούνη μαγιό

Η επίθεση που δέχτηκε λίγο πριν την εξόρμηση λόγω του βούδα

Τον κήπο του σπιτιού τους φτιάχνουν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι αποφάσισε να φτιάξει έναν πανέμορφο χώρο με τζακούζι αλλά και καθιστικό με μαξιλάρες για να κάθονται και να χαλαρώνουν. Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν, η αγαπημένη Instagrammer έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους τα μαστορέματα που γινόντουσαν.

Έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος, δημοσίευσε στα story της ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται και ο βούδας με τον οποίο θα διακοσμήσει το χώρο. Η ίδια έχει βούδες και σχετικά διακοσμητικά και στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη αφού φαίνεται πως της αρέσουν πολύ.

Μια followers της ωστόσο που τον παρατήρησε, δεν δίστασε να την κράξει άσχημα μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για την ίδια γράφοντας χαρακτηριστικά "Ρε ζώον τον σατανά μέσα στο σπίτι σου σκέψου το παιδί σου βάλε εικόνες όχι Ιούδες να χαθείτε αντίχριστοι".

Ιωάννα Τούνη Instagram κράξιμο

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, ήθελε να βάλει τόσο την γυναίκα που της έστειλε το μήνυμα, όσο και άλλους που κράζουν ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, στη θέση τους.

"Σταματήστε να το κάνετε αυτό το πράγμα online. Δηλαδή μπαίνετε online είστε πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφετε κακία κακία. Νιώθετε καλύτερα με αυτό που κάνετε, δηλαδή πραγματικά. Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο δεν είναι κακό", απάντησε και έκλεισε στόματα.