Ξανθιά και πολύ γοητευτική - Αυτή είναι η εδώ και 48 χρόνια σύζυγος του Τάσου Χαλκιά

Ταιριάζουν πάρα πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξανθιά και πολύ γοητευτική - Αυτή είναι η εδώ και 48 χρόνια σύζυγος του Τάσου Χαλκιά

Ο Τάσος Χαλκιάς είναι από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς στην Ελλάδα, έχοντας "χτίσει" μια πολύ μεγάλη καριέρα στο χώρο της υποκριτικής. Πάντοτε ήθελε να συζητιέται μόνο για την δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή, την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 48 χρόνια και με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύουν. Τα στηρίζουν συνεχώς σε κάθε τους βήμα και απόφαση.

Αυτή είναι η σύζυγος του Τάσου Χαλκιά

«Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου», είχε πει ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη του για την γυναίκα του.

Ο ηθοποιός λοιπόν είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Πέννυ Παπουτσή και μετρούν πάρα πολλά χρόνια κοινής πορείας,

Τάσος Χαλκιάς Πέννυ Παπουτσή σύζυγος

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Τα παιδικά του χρόνια

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» του MEGA, το Σάββατο 19/3. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου και στις διαστάσεις που πήρε αλλά και στη σχέση του με τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε σε περιστατικά παλαιότερα που συνέβησαν μεταξύ τους, και τα λόγια του είναι κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Και τι έγινε; Τη δεκαετία του ’50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια.

Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της εποχής. Σε εκείνη την εποχή λοιπόν οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να κάνουν επιλογές τις οποίες κάποιοι άλλοι δεν θα κατέκριναν. Ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή εγώ έχω φάει δυο σφαλιάρες, ας πούμε, να αρχίσω να γκρινιάζω; Και μάλιστα να ακουστεί κιόλας ότι κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου σε επίπεδο βίας; Αυτά είναι αστεία πράγματα και τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε».

«Δηλαδή με εκείνο του το χέρι που με σβέρκωνε από δω, ένιωθα ότι είναι για καλό» πρόσθεσε, με φωνή σπασμένη, ο Τάσος Χαλκιάς. «Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα και να τον κρίνω».

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά! Ούτε κακοποιήθηκα από βίαιο ξύλο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου την ζωή. Δεν ήρθε στο θέατρο να με δει γιατί, ναι δεν ήθελε να βγω στο θέατρο και δεν πίστευε ότι αυτό είναι επάγγελμα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.