Καμαρώνει όλο χάρη την κόρη της η Πόπη Τσαπανίδου - Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της στην Τήνο

« Να ζήσετε μωρό μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καμαρώνει όλο χάρη την κόρη της η Πόπη Τσαπανίδου - Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της στην Τήνο

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η αγαπημένη της κορούλα, Μαρίανα έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της καθώς το Σαββατοκύριακο που πέρασε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, ο γάμος της κόρης της έγινε στην Τήνο, παρουσία φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δεν δίστασε να κάνει κάποιες αναρτήσεις από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της κορούλας της.

Συγκεκριμένα, πάνω στην ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Το κοριτσάκι μου…το συνόδευσα νύφη μέχρι το αγόρι που αγαπάει»... Να ζήσετε μωρό μου».

Οι αναρτήσεις της Πόπης Τσαπανίδου από τον γάμο της κόρης της

Πόπη Τσαπανίδου - Ανάρτησή της

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου

Εξωτερική φωτογραφία: NDPphoto

"Λιώνει" η Πόπη Τσαπανίδου για χάρη του εγγονού της

Η Πόπη Τσαπανίδου μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του συντρόφου που βρίσκεται επί 8 χρόνια στο πλευρό της, όμως ποτέ της δεν αμελεί την κόρη της, αλλά ιδιαίτερα τον εγγονό της, τον Έκτορα, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία. Αν και είναι μόλις ενός έτους η δημοσιογράφος προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά του.

Πολλοί θα περίμεναν πως εκείνη είναι αυτή που θα τον βοηθήσει να μάθει πράγματα, ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκείνος την μαθαίνει να μην φοβάται και να αγαπά και να το δείχνει χωρίς να σκέφτεται. Τους βλέπουμε, μάλιστα, να παίζουν, να χορεύουν και να τραγουδάνε μαζί και είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα (2/8).

«Πως μια μπουκιά ανθρωπάκι με σέρνει από τη μύτη; Και πόσα μαθαίνουμε από τα παιδιά! Αυθεντικά, σε όλα τους. Ακούνε το σώμα τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, χαίρονται λυπούνται φοβούνται και αγαπάνε χωρίς να το φιλτράρουν και να το κρύβουν. Απολαμβάνουν την προσοχή και την σύνδεση, τη στιγμή, το παρόν...

Χαίρονται με τη βόλτα στη φύση, το παιγνίδι, τις αγκαλιές. Μέχρι να τους βάλουμε κανόνες οι ενήλικες, να τα "μαθουμε" τα πρέπει και τα μη και να αρχίσουν να χάνουν τον εαυτό τους και να γίνονται σαν τα... μούτρα και τις προσδοκίες μας! Αν έχετε κοντά σας παιδιά, αφήστε τα να σας διδάξουν πως να ζείτε τη ζωή. Αυτό κάνω εγώ, με τη βοήθεια του», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.