Με στενό φόρεμα που γυάλιζε από μακριά - Μέχρι και βεγγαλικά πέταξαν στην Πάτρα για τα γενέθλια της Μελίνας Ασλανίδου

Επικράτησε χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με στενό φόρεμα που γυάλιζε από μακριά - Μέχρι και βεγγαλικά πέταξαν στην Πάτρα για τα γενέθλια της Μελίνας Ασλανίδου

Τα γενέθλια της γιόρτασε επί σκηνής η Μελίνα Ασλανίδου, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές της. Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της της ετοίμασαν μια απίστευτη έκπληξη την ώρα που τραγουδούσε στο Χάραμα στην Πάτρα. Της ανέβασαν τούρτα, ενώ πέταξαν μέχρι και βεγγαλικά.

Η τραγουδίστρια κάνει μεγάλη επιτυχία και ειδικά κάθε φορά που τραγουδά στην πόλη γίνεται χαμός από τον κόσμο που πηγαίνει για να την απολαύσει.

Το βίντεο από τα γενέθλια της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο στενό γυαλιστερό φόρεμα της τραβώντας για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της. Όταν μάλιστα, ανέβηκαν οι συνεργάτες της στην πίστα με την τούρτα όλοι τραγουδούσαν το χρόνια πολλά και χειροκροτούσαν.

Η ηλικία και το πλούσιο βιογραφικό της

Η Μελίνα Ασλανίδου γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου του 1974 στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αλλά πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας. Έκτοτε ζει στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου στη Θεσσαλονίκη.

Την περίοδο 2000 έως 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε τα άλμπουμ "Το Παρελθόν Θυμήθηκα" και το "Μικρή Αγάπη" που περιέχει την διασκευή του τραγουδιού "Τι σου κανα και πίνεις", με την οποία το συγκρότημα έγινε ευρύτερα γνωστό.

Έπειτα η Μελίνα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο "Το Πέρασμα". Το 2005 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος "Παιχνίδι Είναι" καθώς και ενα single με τιτλο "3 ευχές". Το 2007 κυκλοφόρησε ένα single με τρία κομμάτια, με τίτλο "Ψηλά Τακούνια". Το 2008 κυκλοφόρησε τη συλλογή "Στο Δρόμο". Το 2009 κυκλοφόρησε το digital single "Άλλη Μια Φορά".

Το 2014 και 2015 συμμετέχει ως κριτής στο τηλεοπτικό show του ant1,The Voice of Greece και παράλληλα κυκλοφόρησε τον δίσκο της "Μελίνα" από τη Heaven Music που έγινε χρυσός σε πωλήσεις. Τον Οκτώβριο του 2014 συμμετείχε στο soundtrack της ταινίας "Κοινός Παρανομαστής" σε μουσική του Αντώνη Μιτζέλου. Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ένα best of από την Feelgood Records με αφορμή τα 15 χρόνια της στη δισκογραφία. Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι "9 Μήνες", το οποίο είναι το soundtrack της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Star.[

Το 2015, έπειτα από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο, η Ασλανίδου συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Κουινέλη. Έτσι, τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Νερό και Χώμα". Κατά τη ραδιοφωνική του πορεία, το τραγούδι έφτασε στο Νο1 του ελληνικού όσο του μικτού airplay chart. Ακόμη, το "Νερό και Χώμα" βραβεύτηκε ως το Καλυτερο ντουέτο/συνεργασία της χρονιάς στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards το 2017.

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος της "Με φωνάζουνε με το μικρό μου" από τη Heaven Music,ο οποίος έγινε χρυσός σε πωλήσεις.Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκίνησε περιορισμένες εμφανίσεις στο Votanikos Plus και τον Μάιο κυκλοφόρησε ένα live album με τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου που ηχογραφήθηκε στην Πάτρα το 2010.

Τον χειμώνα του 2017-2018 συνεργάστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Ιερά Οδό. Τον Μάρτιο του 2018 ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία κάνοντας εμφανίσεις στη Γερμανία, στο Αμβούργο, στην Ολλανδία, στη Σουηδία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία και στην Αγγλία. Ακόμη τον Μάιο 2018 κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με διασκευές από τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, συνεργασία που εγκαινιάστηκε με την κυκλοφορία της διασκευής "Σε Ποια Θάλασσα Αρμενίζεις".

Τον Δεκέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι από την Panik Records με τίτλο: "Ευχή" σε Μουσική Γιώργου Σαμπάνη και Στίχους της Έλεάνας Βραχάλη.

Τον Απρίλιο του 2020 συνεργάζεται πρώτη φορά και δισκογραφικά με τον μεγάλο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε το τρυφερό τραγούδι "Γεια σου" (σε μουσική και στίχους )και όταν ζήτησε μέσω των social media τη γνώμη του κόσμου για τον ιδανικό ερμηνευτή, η Μελίνα Ασλανίδου συγκέντρωσε τις προτιμήσεις η οποία και τελικά το ερμήνευσε.

Τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφόρησε το "Δε βάζεις μυαλό". Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό single με έντονο ελληνικό χρώμα. Το «Δε Βάζεις Μυαλό» συνδυάζει αρμονικά στον ήχο του τα παραδοσιακά στοιχεία της λύρας με το μοντέρνο χαρακτήρα των ρυθμικών beats.Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε τη μουσική, ο Θάνος Παπανικολάου έδωσε τους στίχους και η Μελίνα Ασλανίδου δένει το τραγούδι με την εξαιρετική ερμηνεία της. Η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζει τον καινούργιο της δίσκο με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους. Από την Panik Records.