Δύο μέτρα πόδι και κοιλιά "κομμάτια" - Με ζεβρέ μπικίνι συνεχίζει τα μπάνια της η Ζώζα Μεταξά

Απίστευτες αναλογίες...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δύο μέτρα πόδι και κοιλιά

Η Ζώζα Μεταξά, τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί τελείως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά ανέκαθεν ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί με τη δική της ζωή παρά μόνο με τη δουλειά της, αλλά πάντα αποτελούσε και αποτελεί μία από τις πιο ωραίες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Φέτος ήταν μία ιδιαίτερη για εκείνη χρόνια, μιας και πάντρεψε την κόρη της, Κόνι Μεταξά, και εκεί ήταν από τις σπάνιες φορές που είδαμε και δημοσιεύτηκαν κάποια στιγμιότυπά της, και πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να μην θαυμάσουν το πόσο όμορφη είναι, και το γεγονός πως παραμένει ίδια με την πάροδο των χρόνων.

Η νέα ανάρτηση της Ζώζας Μεταξά

Μπορεί λοιπόν να απέχει από την τηλεόραση και τα υπόλοιπα μέσα, ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές της τις οποίες θέλει να μοιραστεί με τους ακολούθους της, και σε κάποιες φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο διατηρεί όπως μπορούμε να αντιληφθούμε με πολύ γυμναστική.

Μέσα από το προφίλ της λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 29/8 δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της με ζεβρέ μπικίνι, και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεφταν βροχή...

Με ζεβρέ μπικίνι συνεχίζει τα μπάνια της η Ζώζα Μεταξά

Εσωτερική και εξωτερική φωτογραφία: Instagram - Ζώζα Μεταξά

Μελαχρινός με μούσια και πολύ γοητευτικός ο επί χρόνια σύντροφος της

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει τα τελευταία χρόνια παρόλα αυτά, έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με έναν αρκετά γοητευτικό άντρα, με τον οποίο και μετρά αρκετά χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για τον Αναστάση Ζήση, τον οποίο μας τον έχει δείξει μερικές φορές μέσα από κοινές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Μάλιστα, σε μια συνέντευξή που είχε παραχωρήσει πριν καιρό η Ζώζα Μεταξά, είχε μιλήσει για την σχέση της ενώ είχε αφήσει ανοιχτό και τ ο ενδεχόμενο γάμου.

«Έχω μάθει από τη ζωή, εκτός από τα καθημερινά, να μην κάνω σχέδια. Είμαι ανοιχτή σε όλα, δεν αποκλείω τίποτα, όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή… Μου αρέσει να είναι έκπληξη, όλη μου η ζωή. Η συντροφικότητα είναι σπουδαίο πράγμα, πάντα ήμουν της σχέσης. Έχω σχέση εδώ και πολλά χρόνια και είμαι καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η γοητευτική πρώην σύζυγος του Λευτέρη Πανταζή και μητέρα της Κόνι Μεταξά.

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά 2

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά φωτογραφίες

Ο σύντροφος της Ζώζας Μεταξά φωτογραφίες 3