«Καλωσορίσατε στο...» - Επέστρεψαν με μεγάλες αλλαγές Αναγνωστόπουλος και Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

Γεμάτοι χαμόγελο στην πρεμιέρα τους!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Καλωσορίσατε στο...» - Επέστρεψαν με μεγάλες αλλαγές Αναγνωστόπουλος και Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από τα δάκρυά τους, στην τελευταία εκπομπή πριν κλείσει η σεζόν επέστρεψαν και πάλι στο πλατό του Στούντιο 4 για να μας χαρίσουν νέες στιγμές γέλιου και να μας κρατάνε συντροφιά τα μεσημέρια μας!

Ο λόγος για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας 29/8 είχαν την πρεμιέρα τους, και στην έναρξη της εκπομπής καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό με ανεβασμένη διάθεση όπως πάντα και ένα μεγάλο χαμόγελο.

Τα πρώτα λόγια Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

«Καλησπέρα σας! Σαν να μην πέρασε μια ημέρα», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να συμπληρώνει: «Περάσανε, περάσανε όμως. Καλωσορίσατε στο “Στούντιο 4”». Στη συνέχεια, μίλησαν για το πώς πέρασαν στις διακοπές τους, αλλά και για τις ατασθαλίες που έκαναν στο φαγητό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Λίγο πριν αρχίσει η σκαλέτα της εκπομπής ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στην αλλαγή στη διάρκεια της εκπομπής, αφού το «Στούντιο 4» φέτος θα είναι τρίωρο. «Έχουμε μπροστά μας 10 μήνες να μας χαρείτε. Τρίωρη φέτος η εκπομπή. Θα μας απολαύσετε».

Λες και βγήκε από περιοδικό - Με πίνακες, μοντέρνο χαλί και φυτά το καμαρίνι της στην ΕΡΤ

Φανατικό κοινό φαίνεται, πως έχουν μέσα από τις κοινές εκπομπές, που κάνουν χρόνια μαζί, με τελευταία τους συνύπαρξη το ''Στούντιο 4'', το οποίο ''έσκισε''. Το κανάλι λοιπόν, στο οποίο ανήκει η εκπομπή, η ΕΡΤ έχει αντιληφθεί την απήχηση αυτή και έτσι έδωσε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Οι συσκέψεις λοιπόν για το τηλεοπτικό ζευγάρι έχουν αρχίσει, αφού στις 29/8 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, με τη Νάνσυ να δείχνει με ένα insta story το ανανεωμένο και πολύ ωραία διακοσμημένο καμαρίνι της.

Ζαμπέτογλου - καμαρίνι