«Τίποτα δεν είναι ίδιο...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Τζώρτζια Γεωργίου για την συνεργασία της με το Open

Πλέον θα την απολαμβάνουμε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τίποτα δεν είναι ίδιο...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Τζώρτζια Γεωργίου για την συνεργασία της με το Open

Μετά λοιπόν το τέλος της εκπομπής αλλά και της συνεργασίας της με το Star (δείτε εδώ όσα είχε πει τότε) η Τζώρτζια Γεωργίου, έκανε ένα μεγάλό βήμα κι αυτή τη σεζόν θα την απολαμβάνουμε σε νέο σταθμό, και συγκεκριμένα στο Open και στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Δευτέρα 29/8 με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον, έκανε ανάρτηση μιλώντας για αυτή την αλλαγή.

Η ανάρτηση της Γεωργίου για το νέο επαγγελματικό της βήμα

«Με ροζ χρώμα τελείωσε η προηγούμενη σεζόν με ροζ θα ξεκινήσει και η καινούργια! Μόνο που πια με βρίσκει άλλου, τίποτα δεν είναι ίδιο με παλιά! Μπορεί ακόμα να χάνομαι στους διαδρόμους αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος, να χαμογελάμε κάθε μέρα. Από σήμερα λοιπόν και κάθε μέρα θα κάνουμε παρέα κάθε μεσημέρι και όχι πρωί πια από την συχνότητα του @opentvgr στην εκπομπή @meramesimeri_opentv στις 14:00 ακριβώς!!» έγραψε χαρακτηριστικά...

Η όλο νόημα ανάρτηση της Τζώρτζια Γεωργίου για την συνεργασία της με το Open

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Τζώρτζια Γεωργίου

Ντυμένη στα λευκά και με τον Παπαδάκη στο πλευρό της

Σήμερα, περίπου έναν μήνα μετά έκανε πρεμιέρα στο κανάλι, και μαζί της και φέτος βρίσκονται ο Γιάννης Μπούτος, ο Γιώργος Δάσκαλος, οι Κωνσταντίνος Ντάφλος και Τζώρτζια Γεωργίου που ήρθαν με μεταγραφή από το STAR, ο Γιώργος Δάσκαλος και ο Φοίβος Παπαδάκης.

Η Μαριόν Μιχελιδάκη ντυμένη στα λευκά και με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη της καλωσόρισε τους τηλεθεατές της λέγοντας: «Καλό μεσημέρι, ξαναβρισκόμαστε! Τι κάνετε; Πώς περάσατε; Σας λείψαμε; Εμάς μας λείψατε πάντως και ήρθαμε πριν καλά καλά βγει ο Αύγουστος».